fbpx

Sipos János lehet az országúti szakág jelöltje az MKSZ-elnöki posztra

Több fronton is javában zajlanak az előkészületek a Magyar Kerékpársportok Szövetségének alapszabály módosító és tisztújító közgyűlésére, tegnap az országúti oldal, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség részéről olvashattunk nyilatkozatot az MKSZSZ honlapján.

Eszerint az Eurosport szakkommentátora, Sipos János lehet az országúti jelölt az MKSZ-elnöki posztra, amiről az alapszabály módosítással együtt dönthet a február 25-ére összehívott MKSZ-közgyűlés.

Sipos János

A Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség tagegyesületeinek nagy többsége üdvözölte azon elgondolást, hogy a szakág saját jelöltet indítson a lemondott Sipiczki Róbert helyére, aki a szakági és területi szövetségi rendszer teljes megsemmisítését tűzte korábban a zászlajára.

Sipos János – a sport médiából is közismert “Sipi” – örömmel tett eleget a felkérésnek, és hosszú idő után mondott ismét igent  szövetségi szerepvállalásra. A szakág döntő hányada egyöntetűen támogatja jelölését, és a visszajelzések alapján más szakágakban is bizton számíthat szavazatokra. – áll az MKSZSZ közleményében.

Az elnökség lemondásával és a lehetséges jövővel kapcsolatban korábbi cikkünkben kérdeztük a szakági vezetőket, ami IDE KATTINTVA olvasható.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo