fbpx

Rudy Project Crossway – Kategóriája legkönnyebb sisakja

Íme az olasz gyártó legújabb, 2021-es mtb/trail sisakja.


JÖVŐBE MUTATÓ MEGOLDÁSOK ÉS KIEMELKEDŐ VÉDELEM

A CROSSWAY sisakunk azon terepkerékpárosok számára készült, akik vagány, biztonságos és egyben nagyon kényelmes sisakot keresnek, mely fejvédőben megtalálják a kiváló ár-érték arányt is. Az újra gondolt dupla InMold-technológiával készült, a tarkó- és halánték részeknél túlnyúló részekkel rendelkező héjszerkezet kiemelkedően jó fejvédelmet biztosít, miközben tömege kategóriájának legkönnyebb modelljévé emeli ki.

EPS INMOLD KONSTRUKCIÓ

A fejlett InMold-technológia lehetőséget nyújt, hogy a külső, polikarbonát héjt közvetlen az ütéselnyelő EPS habrétegbe injektáljuk. Ezen megoldás eredménye egy drasztikusan merevebb héjszerkezet, amely miközben kiemelkedően jó ütésálló tulajdonsággal rendelkezik, tömege nagyon alacsony marad – a CROSSWAY kategóriájának legkönnyebb sisakja lett! Az új megoldásnak köszönhetően a puha hab, a kemény héj és az exo-váz együttese nem csak ezt a kiváló védelmet biztosítja a mechanikai behatásokkal szemben, de rendkívül jól oszlatja el a mozgási energiát, mielőtt az a sisakot viselő fejére hatna.

KIVÁLÓ SZELLŐZÉS

A CROSSWAY 23 darab szellőzőnyílása, köztük a hatalmas front-nyílás, valamint a héjszerkezet belső felületén kialakított csatornák révén utolérhetetlen szellőzést és komfortot nyújt.

JÓL LÁTHATÓ SZÍNEK

A kerékpárosok jól láthatósága nagyon fontos célunk. Miközben a lehető legfejlettebb technológiákkal tervezzük és készítjük sisakjainkat, a jól látható, fluo-színek alkalmazása kiváló láthatóságot biztosítanak az utakon, és kellően felhívja a gépjárművezetők figyelmét. Ezen kívül sisakjainkat fényvisszaverős matricákkal is elláttuk, így növelve meg a láthatóságot.

TÖKÉLETES FEJRE SZABHATÓSÁG

Szuper könnyű, mégis strapabíró az RSR 10 S racsnis tarkórögzítés, mellyel precízen fejkerületedhez állíthatod a CROSSWAY sisakot. A fejet teljesen körbe ölelő szerkezet függőlegesen is állítható, hogy a különböző fejformákhoz is alkalmazható legyen.

TULAJDONSÁGOK

tömeg: 250 gramm

méretek: S-M (55-58 cm), L (59-61 cm)

szabványok: CE/EN 1078, CPSC 12.03

héjszerkezet: dupla InMold

szellőzőnyílások: 23 darab

tarkórögzítés: függőlegesen is állítható RSR 10 S racsnis

állheveder: csatos

szivacsozás: bogárhálós, cserélhető

Airframe-szivacsozás: van

napellenző: integrált

A sisakokat megtalálod a hazai forgalmazó oldalán, bemutatótermében, illetve partnereinél 2020. október második felétől!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo