fbpx

Ismét vár a Kínok Kínja – 2024. május 5. Esztergom

Május 5-én téged is vár a XX. Kínok Kínja kerékpárverseny Esztergomban, ami 120 km-es távjával idén is komoly kihívásokat tartogat az indulók számára, a hosszú távon indulók háromszor másszák meg a Két-Bükkfa nyerget.

2024 május 5-én immáron 20. alkalommal kerül megrendezésre Esztergomban a középtávú, de annál nehezebb szinttel rendelkező kerékpáros országúti mezőnyverseny. A verseny vegyes tereppel 3 körben sík tereptől a meredek emelkedőig, a lejtőn való lefele száguldásig, és a pihentetőbb sík terület várja az indulókat.

A hosszútávon indulóknak körülbelül 120 km-t és 1500 méter szintemelkedést kell legyűrniük az Esztergom – Pilismarót – Két-Bükkfa nyereg kör háromszori teljesítéséből áll. A hosszútáv mellett a nagyon fiatalok és az idősek a rövidtávval is megküzdhetnek, melynek hossza 26 km, de mivel a hegy ebből sem marad ki, ezért rájuk is vár egy “kis” emelkedő.

Országúti verseny a Pilisben: Átéltem a Kínok Kínját!

A versenyről a tavalyi beszámolónkat ide kattintva olvashatjátok.

A rajt-cél területnek idén is az Esztergomi Bazilika előtti tér ad otthont, ami önmagában is egyedülálló történelmi és kulturális helyszín hazánkban.

A Kínok Kínja része az AKESZ sorozatnak, így az ott indulók számára jó lehetőség, hogy az összetettben a pontjaik számát növeljék. A verseny mindenki számára nyitott, bárki rajthoz állhat, aki kihívást érez a táv teljesítésében.

 

Ha te is szeretnéd megmérettetni magad, akkor itt a helyed!

Kedvezményesen előnevezni április 28-ig ide kattintva tudtok.

A versenyről bővebb információt itt találtok: XX. Kínok Kínja országúti mezőnyverseny

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo