fbpx

Rózsaszínű reggeli: Ki a leggyorsabb csapatvezető a kerékpársportban?

Hírek, nyilatkozatok a Giro 10. szakasza után.

Matthews_giro_pain

A tegnapi nap egyik legfontosabb utózöngéje Michael Matthews távozása a versenyről. Az ausztrál még a 9. szakasz első felében esett nagyot, durván legyalulta a jobb oldalát. Az eset után még bíztak a pihenőnap jótékony hatásaiban, ám a tegnapi harmadik hely ellenére úgy gondolták a feladás a leghelyesebb döntés.

Vivianinak ma lejött a bőr a fenekéről (Fotó: Stefano Sirotti)

Vivianinak tegnap nem volt szerencséje (Fotó: Stefano Sirotti)

Ha már bukások, nem feledkezhetünk meg a tegnapi végjáték neves eseményéről sem, amelyről Viviani mesélt a Cyclingnewsnak:

Nem értem mi történt. Egyszer csak megláttam magam előtt Farrart a földön és lehetetlen volt kikerülni őt. Aztán csak estek rám a többiek… Ha rossz napod van, akkor rossz napod van.” – mondta a Cannondale sprintere aki ráadásul napok óta láztól szenved.

oleg tinkov

Végezetül pedig egy Facebookra feltett kép a Tinkoff-Saxo-tól. A kép tanúsága szerint Oleg Tinkov végig tekert a tizedik szakaszon a versenyzők előtt. Képaláírás: “Merjük állítani, hogy ő a leggyorsabb csapattulajdonos a kerékpársportban“.

Egyetértés? Ellenvélemény?

Rószaszínű reggeli: Weening Bingója, a Doktor meg károg…

Rózsaszínű reggeli: Megnyerheti-e a Girót Cadel Evans?

Rózsaszínű reggeli: kárjelentés és egy kérdés: „Várni vagy nem várni?”

Rózsaszínű reggeli: amikor a versenyzőknek már tele van a hócipője – jegyzet

Giro-jegyzet 1. – esélylatolgatás a rajt előtt

Giro d’Italia 2014: rajtlista, kik lehetnek a főszereplők?

A 2014-es Giro d’Italia útvonala: szakaszok, adatok, elemzés

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért, tovább lépve elfogadod a cookie-k használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért, tovább lépve elfogadod a cookie-k használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.