fbpx

Prezentál a Close2-Carrera-GiEsse országúti csapat

A tavaly egyetlen magyar kontinentális csapat nyomán létrehozott országúti kerékpáros gárda, a Close2-Carrera-GiEsse tegnap a Bikemag közreműködésével tartotta csapatfotózását a Gellért-hegyen, jövő hét szerdán pedig a Városligetben prezentálnak a média és az érdeklődők nyilvánossága előtt.

A Stubán Ferenc irányította csapatból Bernárd Bendegúz, Cziráki István, Durucz Miklós, Molnár István, Radonics Máté, Simon Péter, Solymosi Márton és Werderits Ádám kerekeztek fel fővárosunk egyik legszebb pontjára, a turisták nagy érdeklődése közepette. Bebizonyosodott, hogy egy egységes megjelenésű bringás csapat messziről felhívja magára a figyelmet, remek reklámhordozó…

Délután került sor a promóciós videó forgatására, ami az április 25-én, szerda délelőtt 11 órakor tartandó hivatalos prezentáción már látható lesz, helyszín: Cafe Waggon, Városliget, ahová a Close2-Carrera-GiEsse szeretettel várja az érdeklődőket.

A csapat nyolc versenyzője ma reggel Boszniába utazott, hogy induljanak a nagyszámú magyar részvétellel zajló Banja Luka-Belgrade UCI 1.2 kategóriás kerékpárversenyen.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo