fbpx

November 5-én újra Kun Cross Magyar Kupa Kecskeméten

November 5-én, vasárnap hagyományos helyszínnel folytatódik a Cyclo-cross Magyar Kupa, Kecskemétre látogatnak a kerékpársport őszi-téli szakágának sportolói. A tavalyi évhez hasonlóan idén ismét a Benkó Zoltán Szabadidőpark látja vendégül a Kun Cross-t, viszont annyi biztos, hogy most a fagy helyett kellemesebb idő vár a bringásokra, bár az előrejelzés szerint akár eső is lehet, ami izgalmassá teheti a pályát.

 

Kecskeméten és környékén már több, mint egy évtizede rendeznek cyclo-cross versenyt, egyedül a covid járvány évében maradt el verseny, így idén sem volt kérdés, hogy nem szakítják meg a hagyományt és 2023-ban is lesz Kun Cross. Tavaly a Magyar Kupa zárófutamaként rendezték meg a versenyt, idén viszont jelentősen kellemesebb időben november 5-én kerül sor a kecskeméti versenyre, ahol ismét a Benkó Zoltán Szabadidőpark ad otthont az eseménynek.

Az idei pálya nyomvonala ismerős lehet azok számára, akik tavaly indultak a versenyen, ugyanis nagyban a tavalyira épül, szint a hely adottságai miatt kevés lesz, ellenben lesz homok, farönkök, rézsűk, erdős szakasz és sok kanyar. Száraz időben gyors pályára lehet számítani, míg esőben nem lesz könnyű lendületesen haladni. Egyelőre ígérnek némi csapadékot vasárnapra, de még sokat változhat addig az előrejelzés.

FONTOS!
Idén a regisztráció és a parkolás is a Benkó Zoltán Szabadidőpark területén lesz, mert a versennyel egy időben labdarúgó mérkőzést rendeznek a szomszédos stadionban, ezért a kellemetlenségek elkerülése érdekében mindenkit arra kérnek a szervezők, hogy használják a parkolásra kijelölt területet a versenyen.

A versenykiírást itt találjátok: https://bringasport.hu/verseny/kun-cross-cyclocross-magyar-kupa-2/

Nevezni itt tudtok: https://sportorigo.com/HU/4/Nevezes/323/KunCross-Cyclocross-Magyar-Kupa

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo