fbpx

McDonald’s BringaMánia Vakond futam: egy napra megnyitották a nevezést!

Tekintettel a nagy érdeklődésre (és a későn ébredőkre) a szervezők január 31-én délután 13-18 óráig megnyitják a nevezést az összes csapat (váltó) kategória részére. Ezzel együtt változik a kategóriák lebonyolítási sorrendje!

McDonald’s BringaMánia Vakond futam 2011

McDonald’s BringaMánia Vakond futam 2011

Mivel a hétfői napon több csapat is szeretett volna regisztrálni, a szervezők az eddig beérkezett nevezések alapján átdolgozták a programot, és lehetőséget teremtenek arra, hogy a master és a felnőtt kategóriában még indulhassanak férfi, vegyes vagy női váltók. Ennek eredményeként 2011. január 31-én, hétfőn délután 13 és 18 óra között minden kategóriában lehetőség lesz regisztrálni. Erre az a módosítás nyújt lehetőséget, hogy szétbontjuk a felnőtt és a master kategóriákban a férfi és a női illetve vegyes csapatokat.

A módosítást követően az időrend így alakul:
13:00 – pályabejárás
13:30 – női és vegyes futamok (minden korosztály)
14:15 – férfi felnőtt és férfi junior váltóverseny
15:00 – férfi master váltóverseny

Hétfőn 18 órakor véglegesen lezárásra kerülnek az alábbi kategóriák:
– felnőtt csapat (váltó)
– master csapat (váltó)
– szurkoló

A többi kategóriában (elit egyéni kategória, junior csapat, 10-14 éves csapat, 6-10 éves csapat, és ovis kategória) még várjuk a nevezéseket az eredeti határidőig (február 1., kedd, 24 óráig).

Ezúton kérjük a már regisztráltakat, hogy a nevezési díjat minél hamarabb juttassák el részünkre, mert csak úgy válik érvényessé a nevezésük.

További információk: http://www.kerekparinfo.hu/vakond-futam-kobanya

Forrás: Vuelta Sportiroda sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért, tovább lépve elfogadod a cookie-k használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért, tovább lépve elfogadod a cookie-k használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.