fbpx

MASIV MTB verseny – 4 napos kaland Csehországban párosoknak

2018. Szeptember 12.-15 között rendezik Csehország gyönyörű tájain a MASIV MTB versenyt, melyre kifejezetten csak párosokat várnak a szervezők. 4 nap alatt 4 különálló szakaszon mintegy 250 km-t 7000 méter szintemelkedéssel kell teljesíteni a részvevőknek.

Foto Yan Renelt

2017-ben rendezték meg első ízben a MASIV MTB versenyt, mely akkor is nagy sikert aratott az indulók körében. A sikeres év után 2018-ra nem túl sokat változtattak az eseményen, idén is Csehország legizgalmasabb ösvényein mérhetik össze erejüket a versenyre nevező párosok.

Foto Tomáš Hejzlar

Ugyanis, mint a legtöbb többnapos mtb versenyen, csak párosok indulhatnak a MASIV-on is, viszont nem csak férfiaknak van lehetőségük megmérettetni magukat, hanem hölgy és vegyes duókat is várnak a szervezők. A férfiaknál 3 korosztályban, a nőknél és vegyes párosoknál 1-1 kategóriában nevezhetnek az indulni szándékozók.

A verseny egyik különlegessége, hogy a 4 különálló szakasz között a rendezők által biztosított vonattal történik a transzport, sőt, akik igénylik, azok a vonat hálókocsiiban tölthetik az éjszakákat.

Foto Yan Renelt

Többféle nevezési csomag közül választhatnak az indulók, mindenki pénztárcájának és igényeinek megfelelőlen döntheti el, hogy mire van szüksége, pl a szervezők lehetőséget biztosítanak arra, hogy valaki az alap csomag (200 Euro/fő) keretén belül csak a részvételért és a frissítésért fizessen, a transzportot és a szállást pedig maga oldja meg. Az említett “vonatos” szálláson felül pedig lehet kényelmes hoteleket is választani.

A nevezés elindult és érdemes sietni, mert az első 50 páros kedvezményesen nevezhet és mindösszesen csak 200 duó vehet részt a MASIV MTB versenyen.

Foto Yan Renelt

További információk a rendezvény honlapján: https://masivmtbrace.cz/en/

 

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo