fbpx

Magura fékrendszerek most ingyenes beszereléssel, kiterjesztett garanciával!

A Magura nevet nehéz nem ismerni! Aki régi bringás, az biztosan a legendás HS33 Race Line korszakban nőtt fel, akik motoroznak azoknak szintén nem ismeretlen a Magura márka, a mai gyerekek pedig biztosan észrevették már Danny MacAskill bringáján a hidrós fékeket. Most kiterjesztett garanciával, és ingyenes beszereléssel veheted meg a legújabb modelleket!

Mik a legfontosabb pontjai a Magura szezonnyitó akciónak? Először is a beszerelés is ingyenes, sőt 2 év teljes körű és 5 év folyásgaranciát kapsz hozzá!

Van egy változás is a Magura 2016-os kínálatában, ami a fékeket illeti: eddig minden fékhez járt a féktárcsa is, így nem volt egyszerű megfelelő modellt választani, hiszen egy dobozban egyféle tárcsaméret volt. Ha mondjuk Elöl 180-as, hátul pedig 160-as tárcsát használnál akkor eszerint kellett összeválogatni a szettet. 2016-tól ez a folyamat leegyszerűsödik, mivel a tárcsák, és adapterek külön lesznek megvásárolható a kívánt méretben és nem képezik a fékszett részét.

Tekintsük át röviden a palettát, miből tudsz válogatni:

Magura MT8 hidraulikus tárcsafék:

A létező legjobb, és legkönnyebb hidraulikus tárcsafék a német cég kínálatából. A karbon alkatrészekkel megtűzdelt fékrendszer mindössze 299 grammot nyom a mérlegen. A fék nyomáspontja szerszám nélkül könnyedén állítható, a kétdugattyús féknyereg kovácsolt alumíniumból készül, és kompatibilis az összes Storm illetve Storm SL féktárcsával.

Ajánlott fogyasztói ár: 79.990 HUF

Magura MT7 hidraulikus tárcsafék:

A legkeményebb downhill versenyzők és freeriderek választása. Négydugattyús féknyereg biztosítja a brutális fékerőt, így a kétujjas fékkarra szinte csak rá kell lehelni és már meg is álltál bármilyen tempóról. A magnetiXchange mágneses fékbetét rögzítésnek köszönhetően nagyon könnyű és gyors a pofák cseréje. A komplett fék súlya 375 gramm, és kompatibilis a Storm illetve Storm SL féktárcsákkal.

Ajánlott fogyasztói ár: 59.990 HUF

Magura MT6 hidraulikus tárcsafék:

Az MT8 kedvezőbb árú, de alig nehezebb változata is csak 320 grammot nyom, és ugyanúgy benne van a szerszám nélküli nyomáspont állítás, a Carbotecture fedél, és a magnetiXchange fékbetét rögzítés is. Az XC-től az enduro-ig bármire ajánlott.

Ajánlott fogyasztói ár: 49.990 HUF

Magura MT5 hidraulikus tárcsafék:

Szintén négy dugattyús fék, de kedvezőbb áron mint az MT7-es. Viszont ezt nem csak a kemény lejtőzőknek tervezték, hanem az s-pedelec, azaz a nagy tempóra képes elektromos bringák használóinak is. Végülis városban 45 km/h-ról egy 20 kilós bringát naponta százszor lelassítani sem egyszerű feladat. A súlya 380 gramm.

Ajánlott fogyasztói ár: 31.990 HUF

Magura MT4 hidraulikus tárcsafék:

Nagyon kedvező árú hidraulikus tárcsafék, ami elektromos bringákon is helyt tud állni. Persze a kedvező ár nem jelenti azt hogy engedtek volna a minőségből. Kovácsolt féknyereg, magnetiXchange fékpofa tartó, Carbotecture alkatrészek, állítható nyomáspont. Súlya 345 gramm.

Ajánlott fogyasztói ár: 24.990 HUF

Magura MT2 hidraulikus tárcsafék:

Belépő szintű tárcsafék olyan áron, ami több mint meglepő! A 365 grammos fékrendszer Carbotecture alkatrészekkel, magnetiXchange fékpofa tartóval rendelkezik, és még a nyomáspontja is állítható.

Ajánlott fogyasztói ár: 15.990 HUF

Magura HS33R hidraulikus felnifék:

A HS33 egy legenda! Montisok és triálosok használják évtizedek óta brutális fékereje miatt. Megnövelték 5%-kal a fékerejét, miközben 15 grammal csökkent a súlya. Az EVO2 rendszernek köszönhetően egyszerű a felszerelése, és a kerék kiszedése is. Súlya 449 gramm amiben a fékmerevítő is benne van, és természetesen ez is Made in Germany!

Ajánlott fogyasztói ár: 28.990 HUF

Ezekben a fantasztikus árakban benne foglaltatik a felszerelés ára is, melyet a viszonteladó partnereknél vehetsz igénybe!

 

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo