fbpx

Ingyenes programok és eszközök a II. PORT.hu Bringaexpón

A hétvégi (március 27-29.) II. PORT.hu Bringaexpo szervezői az idei évben még több ingyenes és szórakoztató programmal várják a látogatókat. Alapvető különbség a tavalyi rendezvényhez képest, hogy idén már 60 kiállító, 6000 m2-en mutatja be 2009-es újdonságait és termékpalettáját. A megnövekedett területhez természetesen több program is jár, lássuk most a részleteket, mire számíthatunk a kiállítói standokon kívül.

A Vasúttörténeti park területén belül igyekeztünk még több szórakoztató dolgot felállítani, az alábbiak ingyenesen igénybe vehetők lesznek a látogatók számára:

– Shimano szervizkamion ( ahol ingyenes kerékpár állapotfelmérés készül a bringával érkező látogatóknak)
– T-Mobile kerékpáros KRESZ pálya
– Bringaexpo tesztpálya (a kiállított kerékpárok egy részének kipróbálására ad lehetőséget)
– Extrém Sporthinta (Az utas által irányított elektromos meghajtású átforduló hinta nagyon elmés szerkezet. Emberi erő igénybevétele nélkül repülhetünk, zuhanhatunk! A bátrabbak „pilóta”- sebességre tekerhetnek és akár a 6G érzést is elérhetik! A lábpedál előre vagy hátra, gyorsabb vagy lassabb tekerésével a forgás irányát és annak sebességét folyamatosan változtathatjuk. Bármilyen helyzetben és bármikor megáll, ha a pedált nem tekerjük. A kagylóülésből jól látható fedélzeti műszereken olvashatjuk „ repülési” adatainkat (sebességünket, átfordulásaink számát, menetidőnket, nehézségi állapotunkat).
– Gyereksarok: ugrálóvár, gumiasztal, óriás csúszda, bungee-jumping

Egyéb programok, érdekességek:

Veterán kerékpár kiállítás:
Az expo központi sátrában kap helyet 150 nm-en a veterán kerékpárokat bemutató kiállítás.
A témában érdekeltek egy könyvet is megvásárolhatnak a kerékpárgyártás történetéről.

A világbajnoki kerékpár:
Reméljük nem jön közbe semmi és az ígéretekhez híven megérkezik Olaszországból a 2008-as varesei országúti világbajnokságon aranyérmet szerzett Alessandro Ballan kerékpárja a Bringaexpóra.

UMF Extrem Show:
Gizmo és csapata naponta háromszor kápráztatja majd el a nagyérdeműt fantasztikus türkökkel és szaltókkal. Természetesen mindezt kerékpáron

Triálbemutató:
A Cseke Rt. szervezésében kerül sor a rendkívül látványos triál bemutatóra

Egykerekű bemutató:
Talán kevesen tudják, az egykerekű kerékpáros szakágban hazánknak Európa bajnoka is van. Ő és sokan mások gondoskodnak majd egy felejthetetlen egykerekű bemutatóról.

Fotókiállítás:
A Néprajzi Múzeum az idei évben kiadott egy bringanaptárat, amelyben archív és kortárs biciklis fényképek találhatóak. Ennek fotóanyaga is megtekinthető lesz.

További információk: www.bringaexpo.eu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo