fbpx

Az idén bemutatkozó Northwave Reload kerékpáros dzseki a fejlett háromrétegű technikai alapanyagnak köszönhetően rugalmasan és pontosan illeszkedik a felsőtesthez, emellett a H2O membrán kiváló víz- és szélállóságot biztosít. Ezen felül számos praktikus megoldás fokozza a funkcionalitást és a praktikus használatot.

northwave_reaload_1A hűvösebb napokra tervezett igazán profi kerékpár-specifikus ruhadarabok javítják a komfortérzetet, kellemesebbé teszik a bicajos élményeket. Egyszerre biztosítanak a tömegükhöz képest fokozott hőszigetelést, lehetővé teszik az izzadtság elpárologtatását, szabásuk pedig a kerékpáros testhelyzetet követi, a megfelelő helyeken és mértékben nyújtanak védelmet a hideg, a szél és a csapadékkal szemben. Magas technikai színvonalukkal és funkcionalitásukkal meghálálják meg az értük kiadott kissé nagyobb összeget.

A Northwave Reload téli dzseki az őszi és kevésbé fagyos téli időjáráshoz optimalizált modell az olasz gyártó széles kerékpáros ruházati palettáján. A vastag, nehéz és merev dzsekikkel ellentétben a fejlett háromrétegű technikai alapanyag rugalmas, így pontosan illeszkedik a felsőtesthez, a H2O membrán pedig kiváló víz- és szélállóságot biztosít. Ez különösen fontos az őszi és kora tavaszi csapadékos, szeles időjárásban. Ilyenkor a nappalok is rövidebbek, így Reaload modell a “BE SAFE BE VISIBLE!” kollekció részeként a fokozott védelemmel párhuzamosan a biztonságot is előtérbe helyezi.

Mez illeszkedés, dzseki védelem!

Előre dőlt testhetben pontos az illeszkedés, az M-es nekem nem elég nagy...

Előre dőlt testhetben pontos az illeszkedés, az M-es nekem nem elég nagy…

Elasztikus panel a hónalj alatt...

Elasztikus panel a hónalj alatt…

A Reload dzseki háromrétegű, bolyhos technikai anyagot alkalmaz, amely puha tapintású, felveszi a testformát, a mozgást pedig egyáltalán nem akadályozza. Anyaga egyben „lélegző”, a hagyományosnál lényegesen vékonyabb, mégis fokozott hőszigetelést biztosít. A Kárpát-medencére jellemző őszi-téli időjárásban ideális kerékpáros viselet, plusz 15-től a fagypontig terjedő hőmérsékletre optimalizált. És ami az intenzív testmozgás mellett ugyancsak fontos: a fejlett alapanyag biztosítja az izzadság hatékony elvezetését.

A Northwave Reload szabása sportos testhelyzetre optimalizált, amely a rugalmas alapanyaggal párosítva már-már „thermomez” illeszkedést tesz lehetővé. Tehát a Reload távolról sem „pufajka”, a test vonalainak követése révén ugyanakkor fokozott védelmet nyújt a szél és nedvesség ellen, és a megfelelő mikroklíma kialakításával megakadályozza a túlmelegedést. Ennek jegyében a menetszél által kevésbé érintett hónalj és az oldalpanelek elasztikusabb, kissé könnyebb és „lélegzőbb” szövettípust kaptak. A Reload derékillesztése ugyancsak etalon: a szilikonnyomatok megakadályozzák a felcsúszást, így biztosítják a feszes illeszkedést.

A gallér jól záródik, illeszkedése pontos és kényelmes...

A gallér jól záródik, illeszkedése pontos és kényelmes…

Mez illeszkedés, dzseki védelem!

Mez illeszkedés, dzseki védelem!

Mez illeszkedés, dzseki védelem!

Mez illeszkedés, dzseki védelem!

Az ergonomikus gallérmegoldás, illetve a könnyen kezelhető, szélálló és nedvességzáró YKK cipzár a kényelem mellett ugyancsak a hatékony védelem záloga. A részletmegoldások egytől egyig kifinomultak: a három hátsó zseb közül az egyik cipzáras, a fényvisszaverő nyomatok és rátétek pedig az évszakban tapasztalható korai sötétedés miatt elengedhetetlenek.

A Northwave Reload dzseki akár intenzív edzésekhez is alkalmas viselet, és habár fagypont feletti hőmérsékletre optimalizált, sportoláshoz akár hűvösebb külső hőmérséklet mellett is beválhat. Nem mehetünk el szó nélkül a „láthatósági” megjelenés mellett, amely bármilyen felhasználás során kívánatos, az esti vagy kora reggeli közlekedés és a sportolás során pedig különösen fontos szerepet kap.

Jellemzők:

  • fagypont feletti hőmérsékletre tervezett téli dzseki
  • háromrétegű bolyhos technikai alapanyag
  • rugalmas H2O membrán 10.000 mm-es vízállósággal
  • lapos és szigetelt varrások
  • szellőzést biztosító „lélegző” kialakítás
  • kétféle alapanyag a szellőzés és a pontos illeszkedés érdekében
  • ergonomikus gallérmegoldás
  • könnyen kezelhető, szél- és nedvességzáró YKK cipzár
  • praktikus három zseb, amelyből az egyik cipzáras
  • szilikonnyomatok a felcsúszás megakadályozása érdekében
  • fényvisszaverő nyomatok és elemek a háton
  • láthatósági színben is elérhető

Ajánlott fogyasztó ár: 32 990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

További színváltozakban is elérhető...

További színváltozakban is elérhető…

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo