fbpx

Kellys Pro Race termomez

A Kellys Pro Race hosszú ujjas mez egy alaposan megtervezett, magas szintű technikai alapanyagokból készült, funkcionális, speciálisan az őszi és tavaszi hűvös időjáráshoz optimalizált kialakítással rendelkező bicajos öltözetet. Érdekes átmenetet képez a vastag dzsekik és a testhezálló, de a hűvös, szeles időjárásban túl „szellős” mezek közt. Mondhatjuk azt is, hogy a Pro Race egy testhez álló vékony dzseki, lévén dacol a széllel, hőszigetelést biztosít és nem utolsósorban, praktikusan használható.

kellys_pro_race_2A Kellys Pro Race számos funkcionális megoldást kapott, amely pontosan az átmeneti időjárást célozza meg. A Thermo Microwave technikai alapanyag belső bolyhos hőszigetelő réteggel rendelkezik, nyirkos időben történő kerékpározáshoz is alkalmas, a szél pedig nem fúj át rajta, mint a nyári használatra tervezett mezeken. A mez speciális hosszú szabása pedig védelmet nyújt a deréknek, a nyaknak és a csuklónak egyaránt. Ezeken a helyeken a dzseki hatékony elasztikus záródást kap, így biztosítva az ideális hőháztartást. A Thermo Microwave ugyanakkor elvezeti az izzadságot is – főképp egy vékony alsó réteggel kiegészítve.

Mezszerű illeszkedés, azoknál fokozottabb védelemmel...

Mezszerű illeszkedés, azoknál fokozottabb védelemmel…

A hosszú ujjas, végig cipzáras kialakítás a belül bolyhos anyaggal párosítva még 10 fok alatti hőmérsékletben, szeles-nyirkos időjárásban egyaránt beválhat. Súlyához és vastagságához képest hőszigetelése figyelemre méltó, amely jól jöhet a magaslati környezetben tett túrák során tapasztalható változékony időjárásában. Természetesen kiegészíthető egy vékonyabb vagy akár vastagabb alsó réteggel, így többféle hőmérséklet mellett is megfelelő védelmet nyújthat. Egy vékony külső vízálló esődzsekivel kiegészítve a Pro Race a legtöbb esetben a vastag dzsekit is kiválthatja.

kellys_pro_race_3A Kellys Pro Race mez szabása teljesítmény-orientált, testhez álló, egyáltalán nem érezzük, hogy kabátot viselnénk. A legtöbb kerékpáros ezt preferálja, nem szereti a nehéz, kényelmetlenül merev külső ruharéteget. Ez a modell egyaránt beválhat országúti és MTB használatra – az előbbihez kellően feszes, az utóbbihoz pedig korlátlan mozgásszabadságot biztosít.

Kellő újjhossz, jó mandzsettailleszkedés...

Kellő újjhossz, jó mandzsettailleszkedés…

További figyelmes részletmegoldás a könnyen kezelhető három hátsó zseb, amely egyben dupla anyagvastagságot biztosít a hűvös levegőre érzékeny vesetájéknak. Valójában már csak a fényvisszaverő nyomatot hiányoltuk, illetve a gallér lehetne még talán kissé magasabb. Különben a Kellys Pro Race egy rendkívül jól megtervezett, profi alapanyagból készült, így az év megannyi napján biztosít ideális viseletet bármilyen kerékpáros felhasználáshoz.

A gallér jól záródik, illeszkedése pontos és kényelmes...

A gallér jól záródik, illeszkedése pontos és kényelmes…

Jellemzők:

  • hosszú ujjas, vékonyan bélelt mez hűvös időjáráshoz
  • pontos és sportos illeszkedés
  • Thermo Microwave alapanyag
  • elvezeti az izzadságot
  • könnyen szárad
  • hatékony védelem a széllel szemben
  • kényelmes viselet a hűvös napokra, amikor nincs szükség vastag, vízálló dzsekire
  • ideális tavaszi-őszi viselet
  • speciális hosszú szabás
  • Kellys „team design” megjelenés
  • teljes hosszban nyitható cipzár
  • három méretes zseb
  • többféle színkombinációban elérhető

Ajánlott fogyasztó ár: 18 390 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo