fbpx

Giro kávézó: hírek, érdekességek a reggeli mellé

A 99. Giro d’Italia alatt reggelente jelentkezünk majd az előző szakasz érdekességeivel, fontos információkkal. Első összeállításunkban Fabian Cancellara drámájával, az időfutam bringákkal és a mai etappal foglalkozunk…

Cancellarának nem jött össze a Maglia Rosa

Cancellarának nem jött össze a Maglia Rosa

A svájciak szupersztárja, Fabian Cancellara utolsó profi szezonját tekeri végig idén és egyik legfőbb céljaként fogalmazta meg, hogy fel szeretné húzni a rózsaszínű trikót. Sajnos a nyitó időfutamot megelőzően gyomorfertőzést kapott, s bár rajthoz tudott állni, „a belét kihajtva” is csak 8. tudott lenni. Érthetően volt szomorú:

Nagyon csalódott vagyok, nagyon szerettem volna megnyerni ezt az időfutamot és felvenni a rózsaszínű trikót, de éjszaka lázas voltam. Szerencsére elmúlt és rajthoz tudtam állni, de ez egyáltalán nem segített, hogy elérjem a célomat, nem tudtam edzeni a kronót megelőző napon, csak az ágyat nyomtam, ami nem túl szórakoztató.

A kronógépek közül a Giant Trinity muzsikált legjobban tegnap Tom Dumoulin alatt

A kronógépek közül a Giant Trinity muzsikált legjobban tegnap Tom Dumoulin alatt

Aki volt már nagy kerékpárverseny helyszínén, az tudja, hogy az időfutamokon nem a célvonal mellé érdemes állni, hanem sétálni a depók környékén, ahol melegítenek, levezetnek a sztárok, és nem mellesleg meg lehet csodálni az időfutam-bringákat. Utóbbiak közül válogattunk ki még néhányat:

Ejtsünk szót a mai szakaszról is ahol a sprinterek hatalmas csatája várható! Arnhem és Nijmegen között 190 kilométer vár a mezőnyre, teljesen sík terepen, borítékolható egy nagyszerű tömeghajrá. Marcel Kittel, André Greipel, Caleb Ewan és az olaszok, Elia Viviani, Giacomo Nizzolo, Sacha Modolo, Matteo Pellucchi neve garancia a remek fináléra!

giroditalia2016_2_profil

Jó étvágyat!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért, tovább lépve elfogadod a cookie-k használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért, tovább lépve elfogadod a cookie-k használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.