fbpx

Bikemag tavaszi megújulás

Nagy örömünkben – amit a szezonkezdés hozott – megújítottuk az oldalt!
A háttérben – a hosszú télen – ment a reszelés, és összehoztuk, amit régóta szerettünk volna!

Mi változik?

Új sablont kapott a régi jól bevált WordPress motorunk, a sablonváltás motorja pedig a régi jól bevált csapat volt. (Kösz Zorg!)
Az új téma képes azokra a megjelenítési finomságokra, melyet régóta szerettük volna, és amelyeket reméljük Ti is élvezni fogtok az oldal használata során a cikkek, galériák, rovatok lapozgatásakor.
Az új sablon igazodik a különböző eszközökhöz így nagy monitoron, notebookon, tableten vagy telefonon is jól olvasható és használható lesz.

Beüzemeltünk egy versenynaptárat, ami ugyancsak régi vágyálom volt, és most átadhatjuk végre egy igényes köntösben. Lehetőségetek lesz szinkronizálni saját Google naptáratokkal, vagy más elektronikus kalendárral, és igyekszünk benne elhelyezni minden fontos infót nemcsak a különböző szakágak versenyeiről, hanem túrákról, eseményekről rendezvényekről is. Az eseménynaptár feltöltésén folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy a hét végére a teljes évet lássátok majd.

Megújítottuk a hozzászólások rendszerét: a jövőben Facebook profilotokkal tudtok majd hozzászólni a cikkekhez az oldalon és/vagy a Facebook oldalunkon. Rendszerünk pedig szinkronizálja a hozzászólásokat, így mindkét platformon ugyanazokat a kommenteket látjátok majd, és mentjük el valamennyit az adatbázisunkba az egyes cikkekhez. (Ezzel együtt a korábbi „beceneves” kommentelési lehetőség megszűnik.)

A sablonváltás az első lépés, melyet fokozatosan követ az egyes rovatok megújítása, ehhez minden segítséget, ötletet és építő kritikát szívesen látunk!

Szevasz Tavasz!!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo