fbpx

Betonexpressz 2000: Elkezdtük 2010-ben is!

Hosszú időn keresztül nem adtunk hírt magunkról, a nehéz gazdasági helyzetben jó néhány problémával kellett megbirkóznunk. Bár az egyetlen magyar kontinentális csapat körül az utolsó simítások még hátra vannak, örömmel jelenthetjük: elkezdtük a 2010-es versenyszezont!

Betonexpressz_01

„Már több mint tíz napja edzőtáborozunk megszokott olaszországi főhadiszállásunkon, Porto San’t Elpidióban. Az elmúlt hétvégén, vasárnap versenyeztünk először, a Trofeo ZSSDI UCI 1.2-es kategóriájú versenyén. – tájékoztatott Stubán Ferenc sportigazgató.

Mivel a mezeink nem készültek el, ezért válogatottként álltunk rajthoz. Sajnos, Madár és az ifjú Simon Peti nagyot bukott, mindketten a verseny feladására kényszerültek, reméljük, hamarosan felgyógyulnak és újból csatasorba tudnak állni.

A mezeink késének oka egy új szponzor belépése a csapat támogatói körébe, remélhetőleg néhány napon belül elkészülnek és akkor be tudjuk mutatni az érdeklődőknek. A versenyt Cador Rida fejezte be a legjobb pozícióban, a hatvanhatodik helyen végzett, de a többiek is biztatóan mozogtak. A fiatal és idősebb versenyzők között nagy az összhang, mindenki elszánt, várjuk a kihívásokat.”

A Trofeo ZSSDI-n Cador Rida, Fejes Gábor, Lovassy Krisztián, Madaras Zoltán, Puskás Dávid és Simon Péter képviselte a magyar színeket.

Részletek, versenyzői beszámolók, eredmények és további érdekességek a klub hivatalos honlapján a www.teamblm.net internetcímen találhatók.

Forrás: Betonexpressz 2000-Universal Caffé sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo