fbpx

Alpinestars MTB Tech téli aláöltözet

A motorsport egyik legismertebb ruházati márkája a kerékpárosok számára hasonlóan magas technikai színvonalat képviselő felszerelést kínál. Az MTB Tech kollekcióban szereplő téli aláöltözet speciális technikai alapanyaga ideális a nedvesség hatékony elvezetéséhez, illetve a hőháztartás biztosításához.

teli_ruha_alpinestars_also_1Az Alpinestars MTB Tech téli aláöltözet a motorversenyzés világában megszerzett tapasztalatot ülteti át az egyszerűbb és környezetbarátabb kétkerekűek világába. A motorsport a ruházat szempontjából az egyik legkeményebb „terep”, a külső behatások elleni fokozott védelem miatt az alsó rétegek a testpára elvezetése és a kellemes közérzet biztosítása terén fontos szerepet kapnak. A versenysport a felszerelést különösképp próbára teszi, így az olasz tervezők megfelelő szaktudással felvértezve vágtak bele a kerékpáros kollekció kifejlesztésébe.

Az alsóruházat tervezésekor természetesen számíthattak a szponzorált MTB csillagok tapasztalataira, segítségére. Az Alpinestars felszereléseket többek közt Aaron Gwin, Mick Hannah, Jerome Clementz, Anneke Beerten és Richard Gasperotti használja, akik tudnak egy és mást a MTB sport által támasztott igényekről. Aki profi szinten űzi az MTB sportot, nem bízza bármilyen ruházatra a versenyeken elért eredményt. Ha a legnagyobbak összedugják fejüket, az eredmény nem marad el…

Többféle technikai szövet minden területen az ideális tulajdonságokkal...

Többféle technikai szövet minden területen az ideális tulajdonságokkal…

Az Alpinestars MTB Tech téli felső aláöltözet egyértelműen professzionális darab, varrás nélküli kialakítást kap, a testpárát hatékonyan elvezető speciális szövetet alkalmaz. Tervezésekor az elsődleges szempont a tökéletes illeszkedés és a már-már észrevehetetlen érzés volt. Magas szintű izzadságelvezetést tesz lehetővé, így a bőr még intenzív testmozgás során is száraz marad. Második bőrként simul a testre, rugalmasan követve annak minden mozdulatát. Az anyag antibakteriális kezelést is kapott, illetve rövid ujjas és ujjatlan változatban is elérhető.

Itt jegyezzük meg, hogy nem szükséges egyszerre négy évszakos bringás ruhatárat beszerezni. Megfelelő aláöltözettel a vékonyabb ruhadarabok is kellemes érzést nyújthatnak a hűvösebb időjárásban. A többrétegű kerékpáros ruhatár tehát egyszerre praktikus és költségkímélő. Az aláöltözet tekintetében a minőség- és funkcionalitásbeli különbségek meglepően nagyok, az Alpinestars magas színvonala garantáltan kellemesebbé varázsolja a késő őszi vagy téli kerékpározást!

[divider scroll_text=””]
Az olasz márka kínálata hosszú és rövid nadrágot, illetve lábmelegítőt is tartalmaz. A nadrágok már most elérhetők a hazai forgalmazónál, a lábmelegítő idei újdonság, tehát nemsokára érkezik. Hasonlóképp érdemes az Alpinestars kerékpáros zoknikínálatát is megtekinteni, hosszú szárú, technikai alapanyagokat felvonultató típusból többfélét találunk. Garantált, hogy az Alpinestars alsóruházatában sem fogunk csalódni, tavasszal pedig törhetjük fejünk a hasonló szemlélettel megtervezett nyári viselet beszerzésén!

Jellemzők:

  • magas technikai színvonalú, nedvességelvezető téli aláöltözet
  • profi kerékpárosok bevonásával fejlesztett
  • könnyű, vékony pontosan illeszkedő szabás
  • polipropilén üreges szálú alapanyag
  • varrásmentes kialakítás
  • pontos nyakilleszkedés
  • S/M – L/XL – XXL-3XL méretben

Ajánlott fogyasztói ár: 18 525 Ft

További információ a forgalmazó honlapján.

Nemsorára a karmelegő is kapható lesz!

Nemsorára a karmelegő is kapható lesz!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo