fbpx

A legjobb versenyek egy sorozatban? – 2021-ben új versenyekkel bővül a Cyclo-Cross Challenge

Bár még csak most kezdődött el a tavasz, a cyclo-cross kedvelői már tervezhetik az őszi versenyprogramjukat ugyanis bejelentették a 2021-es Cyclo-Cross Challenge futamait. Az idei évben teljesen átalakul a sorozat, 4 futamosra bővül és a legnépszerűbb versenyhelyszínek kerülnek be a Cyclo-Cross Challenge futamai közé.

A Cyclo-Cross Challenge első évadát 2020-21 őszén-telén rendezték, de a járvány és ahhoz kapcsolódó intézkedések rendesen keresztülhúzták a szervezők terveit, így a kezdetben 3 futamos sorozatból csak kettőt tudtak megrendezni, ráadásul mindkettőt ugyanazon a helyszínen, Törökbálinton.

2021-re viszont változik a helyzet, 4 futamosra bővül a Cyclo-Cross Challenge, és már nem csak egy rendező csapat nevéhez köthető a sorozat, hanem hazánk legnépszerűbb cyclo-cross versenyei kerülnek közös fedél alá.

A sorozat október 2-án a Lupa Beach-en indul, október 30-án Iszkaszentgyörgyön folytatódik, november 27-én a miskolci versenyre kerül sor, míg december 18-án a jól ismert kőbányai pályán zárul.

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások