Trans Hungária Maraton – még a héten nevezhetsz!

Hétfőig lehet még nevezni Magyarország első több napos hegyikerékpáros versenyére! 2011. augusztus 17-én rajtol Nagymaroson a Trans Hungária Maraton, ahol a résztvevők 4 napon át hódítják meg Észak-Magyarországot a vizek és a borok útján az augusztus 20-i tokaji célig.

Trans Hungária Maraton – Még a héten nevezhetsz!

Trans Hungária Maraton – Még a héten nevezhetsz!

A három hét múlva kezdődő megmérettetés szervezési előkészületi munkái is az utolsó fázisba értek: véglegesítésre kerültek a pályaszakaszok, a rajt-cél területek kialakításának részletei, beszerzésre kerültek a szükséges engedélyek, kialakult a frissítő állomások száma és helyei.

Aki részese akar lenni az első magyar megamaratonnak, és elmondani magáról, hogy az elsők között tekerte le a távot, az látogasson el a www.transhungaria.com oldalra és nevezzen augusztus 1-jéig!

Az utolsó hetekben is lesz még lehetőség az egyes etapok bejárására, amelyeken az érdeklődök, és a már nevezett versenyzők megismerhetik a legszebb és legérdekesebb útvonalakat a szakaszigazgatók vezetésével. Pontos időpontokról folyamatos tájékoztatás a www.transhungaria.com honlapon, illetve a www.facebook.com/transhungaria oldalon.

4 nap – 4 szakasz – 377 km – 7400 m szintkülönbség – 50 település

Meg tudod csinálni!? Nevezz!!!

Promóciós videó:
http://transhungaria.lbtrn.com/2011/06/transhungaria-maraton-promovideo/

Forrás: Trans Hungária Maraton sajtóközlemény

Hozzászólások