fbpx

Január 5-én a VácCross-szal zárul a Cyclocross Magyar Kupa

A Magyar Kupa sorozat utolsó állomása, de a 2019-es esztendő első versenye lesz január 5-én (szombaton) a VácCross cyclocross verseny.

A versenyzők a már jól ismert váci Ligetben kijelölt pályán mérhetik össze tudásukat, felkészültségüket. A környezet vadregényes, hisz még egy olyan verseny nincs, melynek pályája egyházi területen, közvetlenül a templom előtt-mellett-mögött kanyarog. A kijelölt nyomvonal talán a technikásabb versenyzőknek fekszik jobban, a maga csaknem 90 kanyarjával. Az indulók dolgát a kanyarokon kívül egy dupla palánk és a Hétkápolna kegytemplomhoz vezető lépcsősor is nehezíti majd. Egy kör 2400 m hosszú, a szintkülönbség mérhetetlen, de erősen érzékelhető. Az U11-U13-as kategória részben külön nyomvonalon versenyez majd, nekik 900 m egy kör.

Január 5-én 9 órától kezdődik az élet a Ligetben (rajtszámfelvétel, helyszíni nevezés, pályabejárás), az első futam 10:45-kor rajtol, melyet még négy futam követ, az eredményhirdetésre 15:30-kor kerül sor. A jó hangulatot Fejes Miklós, na meg a zsíros kenyér és forralt bor kombinációja biztosítja!

További információk: www.vaccross.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo