fbpx

KTM Carrier Tour Trunk Bag Snap-it gyorsrögzítéssel

A KTM Carrier Tour Trunk Bag a narancssárga logójáról a világ bármely szegletében ismert és elismert osztrák márka praktikus csomagtartótáskája. Hasznos társ mind a napi közlekedés, mint a szabadidős kerékpáros tevékenység során.

A Snap-it konzolos rögzítésnek köszönhetően a Carrier Tour Trunk Bag többet nyújt, mint a legtöbb hazánkban kapható csomagtartó tetejére rögzített táska: a leparkolást követően egy mozdulattal lepattintható, induláskor pedig hasonlóan egyszerűen és gyorsan a konzolra pattintható. Bombabiztos megoldás, amelyet a kerékpáros szállítás szakavatott specialistája, a Racktime fejlesztett ki.

Ha döntően sportolásra, edzésre használod a kerékpárt, érdemes kipróbálni, hogy ezen kívül milyen más módon tudja megkönnyíteni életed. Ha a munkába járást, ügyintézést kerékpáron végzed, időt is pénzt takarítasz meg, a KTM Carrier Tour Trunk Bag ehhez ideális társ. Nem kell mást tenni, mind egy strapabíró bicajt e célra “befogni”, így a bevásárláshoz nem kell többé gépjárművet vagy tömegközlekedést használni, de még a gyerekeket is egy szempillantás alatt elröpítheted az oviba. A lehetőségek száma közel végtelen, a KTM széles kerékpáros kiegészítő palettája pedig minden feladathoz kínál valamilyen praktikus táskamegoldást.

A Carrier Tour Trunk Bag esetében a KTM a német Racktime Snap-it rendszerét alkalmazza, amely segítségével majdnem bármit szállíthatsz kerékpárodon, használata rendkívül praktikus, a hangsúly egyértelműen a funkcionalitáson. Az innovatív, modulárisan fejleszthető megoldás alapja a csomagtartóra integrált vagy kiegészítőként rá szerelt négy integrált tartónyelv. Ugyanarra a csomagtartóra többféle méretű, különböző funkciókra tervezett táska egyetlen mozdulattal biztonságosan és erősen rögzíthető. Ugyanerre a Snap-it konzolra csatlakozhat például gyermekülés is, tehát munkába menet a kisebb táska lehet fent a csomagtartón, a gyermek hazaviteléhez az ülés, az esti bevásárláshoz pedig a nagyobb kosár – ráadásul ezek cseréje nem mindössze néhány másodpercig tart!

A Carrier Tour Trunk Bag a zseniális rögzítőrendszer mellett számos vonzó tulajdonsággal rendelkezik: megjelenése elegáns, kétségtelenül üdítőbb, mint a szokásos “egyenfekete” kerékpáros táskáké. 8 literes kapacitása és 23 x 18 x 37 cm mérete pont elég a munkába járáshoz vagy ügyintézéshez szükséges cuccok számára. Természetesen a KTM kínálatában találsz nagyobb Snap-it rendszerű táskát is, és ezeket egy mozdulattal cserélgetheted. Hasonlóképpen a munkahelyre érkezve a Carrier Tour Trunk Bag egy-két másodperc alatt a kezedben van, vállpánttal vagy a fülénél fogva viselheted.

További figyelmesség a KTM részéről az esővédő huzat, az apró tárgyak rendszerezésére szolgáló számos zseb, illetve a hálós tárolórekesz. Nem utolsósorban a táska fényvisszaverő elemeket is kapott a biztonság fokozása érdekében. A Carrier Tour Trunk Bag elegáns megjelenésű, hasznos társ a mindennapokban!
[divider scroll_text=””]

Jellemzők:

  • közepes kapacitású csomagtartó tetejére szerelhető táska
  • Snap-it konzolos rögzítés
  • többféle méretű és funkciójú táska rögzíthető a csomagtartóra
  • elegáns megjelenésben
  • „gyalogosan” vállon vagy kézben viselhető
  • számos hasznos zseb és hálós rekesz
  • 8 liter kapacitás
  • számos fényvisszaverő elem a biztonság fokozásának jegyében
  • 23 x 18 x 37 külső méret
  • 760 gramm

Ajánlott fogyasztói ár: 19 900 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo