fbpx

Basil Bohème City Bag miniteszt

Szeretnél egy elegáns, utcai ruházattal harmonizáló divattáskát, amely egy pillanat alatt a kerékpárra rögzíthető? Gyalog közlekedve a válladon vagy a kezedben viseled, a kerékpárra csatolva pedig stabil és rezgésmentes? A Basil minden élethelyzetre, igényre stílusos, egyedi megoldást kínál, az utcai táskaviseletet tükröző Bohème City Bag minden hölgykerékpáros szívét garantáltan megdobogtatja!

A holland táskaspecialista idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját, az ünnepre való tekintettel több lehengerlő sorozattal jelentkezik. Mi avatja a közismert és szeretett márka táskamodelljeit ellenállhatatlanná? – kérdezhetnénk. A divatos, egyedi megjelenésben nem merül ki a Basil minden „tudománya”; a minőségi kidolgozás, az IPX3 vízállóság viszont már a mindennapi használatban is kamatoztatható kvalitás. A rendszerben való gondolkodás teszi fel az I-re a pontot: a rugalmas, „okos” megoldások révén soha nem lesz hiányérzete a Basil táskával közlekedőnek.

Nagyon szerethető!

A kerékpárosok igénylik a testre szabott megoldásokat. Kétségtelen, hogy hölgyek utcai ruházatához nemigen passzol a sporthátizsák, egy stílusos kézi vagy válltáska már sokkal inkább, viszont annak hordozhatósága nem „bicajosbarát”. A Basil a segítségünkre siet: a Bohème City Bag egy divatos kézitáska, amely a holland márka külön megvásárolható BaseEasy rögzítőrendszerének segítségével egy mozdulattal a kerékpárra csatlakoztatható. Továbbá kapható Bosch E-bike kompatibilis BaseEasy kormánykonzol, amely rendkívül elegáns és praktikus megoldás a táska rögzítéséhez. A táskához kapható KlickFix rendszerhez való adapter is, így a Basil táskák a kerékpárra esetleg már felszerelt, mellesleg igen elterjedt KlickFix rendszerű konzolra is felszerelhetők, akár a hátsó csomagtartóra is!

Magas szintű kidolgozás jellemzi…

A keresztszemes minta egyedi, stílusos megjelenést kölcsönöz a Bohème City Bag kollekciónak, több színben is kapható, így harmonizálható mind az öltözettel, mind a kerékpár megjelenésével. A természetes bőrrel díszített vászonfülek mellett egy igényes – ugyancsak természetes alapanyagból készült – vállpántot is kapunk a táskához.

A karakteres megjelenésű Bohème City Bag hátoldalán egy cipzáras „vakzsebet” találunk, amely mögött a BaseEasy konzol rejlik. A táska teteje teljes hosszában kétkocsis minőségi cipzárral nyitható, a takarószegélynek köszönhetően a vízhatlanság is biztosított. Belül még egy zsebet találunk az értékek vagy kisebb tárgyak számára. A táska kidolgozása és a felhasznált alapanyagok mind elsőrangúak. A táskatest ellenálló technikai szövetet alkalmaz, vízlepergető, könnyen tisztítható, amely nem utolsó szempont ha menet közben eleredne az eső. A Bohème City Bag egyértelműen strapabíró, tartós darab.

Valójában nagyon erős, sokkal többet bír, de a német szabályzás értelmében ezt kell ráírni…

A Basil Bohème City Bag számos innovatív ötletnek köszönheti a kerékpáros hölgyek körében élvezett népszerűségét. A 8 literes űrtartalma elegendő a napi használathoz, ha mégsem, ugyanarra a BaseEasy rögzítőrendszerre egy nagyobb méretű táska is csatlakoztatható – bármely Basil kollekcióból. A márka számos egyéb kiegészítőt kínál, így például a Bohème kollekción belül azonos színű és mintájú nyeregborítást, hátsó táskát és csengőt is beszerezhetünk.

A táskát konzol hiányában kerékpáron sajnos nem sikerült kipróbálni. A neten olvasható vélemények egyértelműen pozitívak, a gyártó pedig az egyik legelismertebb a „szakmában”, így a BaseEasy rendszer funkcionalitásában, működésében biztos nem fogunk csalódni. (Német és holland szabályozásnak megfelelően terhelhetősége max. 5 kg!) Maga a táska megjelenése ellenállhatatlan, kidolgozása elsőrangú, méltó a holland márka hírnevéhez. Most, hogy már a hazai forgalmazás is jó kezekben van, várhatóan egyre több Basil táskával közlekedő kerékpárost láthatunk az utakon.

Jellemzők:

 • kerékpárra rögzíthető váll- és kézitáska
 • konzollal kormányra rögzíthető
 • BaseEasy rögzítőrendszer (külön megvásárolható)
 • adapter KlickFix rendszerhez (külön megvásárolható)
 • divatos megjelenés
 • hamisítatlan Basil stílus
 • háromféle szín és grafikai dizájn
 • vízlepergető, könnyen tisztítható poliészter alapanyag
 • természetes bőr elemek
 • párnázott főrekesz
 • kétkocsis minőségi cipzár szegélyborítással
 • belső cipzáras zseb levehető párnázott füllel
 • 5 kg maximális terhelés (német és holland szabályzás alapján)
 • opcionális belső merevítés
 • vászon fülek és vállpánt
 • 835 gramm
 • 30 x 10 x 26 cm külső méret
 • 8 literes űrtartalom

Ajánlott fogyasztói ár: 19 082 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo