fbpx

GPD PRO 11-funkciós marokszerszám

A kerékpározáshoz beszerezhető alkatrészek között egy marokszerszám ár/érték aránya egyszerűen felülmúlhatatlan. Évekig jól szolgál, ha szükség van rá egy útmenti szerelésnél vagy indulás előtt gyors beállításnál, a szerény anyagi befektetés azonnal megtérül.

gepida_pro_11_funk_1
A GPD PRO esetében 4500 forint ráfordítással beszerezhetünk egy hőkezelt, nikkelezett alapanyagból igényesen előállított marokszerszám-csúcsmodellt, amely a legtöbb útközben felmerülő kerékpár-szerelési feladattal könnyedén megbirkózik. Az egyedi megjelenésű, 11-funkciós multifunkciós modell a leggyakrabban előforduló hibák megjavításához minden eszközzel rendelkezik: a marokszerszám láncbontója pedig egész jól használható, ami ritka az ilyen “zsebszerszámok” esetében! Ezenkívül megtalálod benne a 2/2,5/3/4/5/6/8 mm-es imbuszkulcsokat, T25 torx-ot, illetve a lapos és keresztfejű csavarhúzót. Ehhez képest a tömege sem vészes: versenyeken, maratonokon is a ott lapulhat a zseb mélyén. Megjelenése rendkívül tetszetős, anodizált fekete alutestét markolva öröm használni – de ha egy mód van rá, útközben ne legyen rá szükség!

Tehát akár terepen kerékpározol, akár közutakon, elengedhetetlen egy zsebben lapuló szerszámkészlet, amely láncszereléshez is alkalmas, illetve a tárcsafékekhez vagy egyes alkatrészrögzítésekhez egyre gyakrabban alkalmazott Torx-kulcs is. Így a meghibásodások döntő része esetén nem lesz szükség se külső, se telefonos segítségre!

gepida_pro_11_funk_2

A GPD PRO 11-funkciós marokszerszám ajánlott fogyasztói ára: 4.490.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo