fbpx

A kerékpározáshoz beszerezhető alkatrészek között egy marokszerszám ár/érték arányát nehéz felülmúlni. A GPD esetében alig ötezer forint ráfordítással beszerezhetjük a hőkezelt, nikkelezett alapanyagból igényesen előállított marokszerszám-csúcsmodellt, amely a legtöbb útközben felmerülő kerékpárszerelési feladattal könnyedén megbirkózik. Kistestvére, a miniszerszám pedig meglepően könnyű és kompaktos, a kulcsok anyagminősége viszont ugyancsak elsőrangú.

tool4_1
Ha terepen kerékpározol, akkor elengedhetetlen egy zsebben lapuló láncbontó, a tárcsafékekhez pedig szükséges a Torx-kulcs is: a GPD multifunkciós modell természetesen ezekkel is rendelkezik. A marokszerszám láncbontója jól használható, ami ritka az ilyen multiszerszámok esetében! Ezenkívül megtalálod még benne a 2/2,5/3/4/5/6/8 mm-es imbuszt, T25 torx-ot, a lapos, illetve keresztfejű csavarhúzót. Ehhez képest a tömege sem vészes: versenyeken, maratonokon is a ott lapulhat a zseb mélyén.

tool3

A „kistestvér” láncbontó nélkül biztosítja a leggyakrabban szükséges kerékpárszerszámokat: a 4/5/6 mm-es imbuszt, a T25 torx-ot, továbbá lapos, illetve kereszt fejű csavarhúzót. Szerintünk ez a modell is telitalálat: országúti kerékpárokhoz, aszfaltos egynapos kirándulásokhoz ideális választás.

Jellemzők:

  • Magas minőségi szintet képviselő, rendkívül tartós anyagból készülő szerszámok a legszükségesebb funkciókkal. A 6-funkciós szerszám használatával az alapvető beállításokat tudod elvégezni, illetve a meglazult csavarokat tudod utána húzni, amíg a multifunkciós változattal akár az elszakadt láncodat is megjavíthatod.
  • A miniszerszám funkciói: 4/5/6 mm-es imbusz, T25 torx, lapos, illetve kereszt fejű csavarhúzó, javasolt fogyasztói ár: 1.990.- Ft
  • A multiszerszám funkciói: 2/2,5/3/4/5/6/8 mm-es imbusz, T25 torx, lapos, illetve kereszt fejű csavarhúzó, láncbontó, javasolt fogyasztói ár: 4.490.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján

tool4

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo