fbpx

Topeak kosár Ebike-ra és hagyományos kerékpárra

Szeretnél kerékpárodra egy olyan bevásárló kosarat, amely egy pillanat alatt rögzíthető, menet közben nem zörög, nem mozog? Bevásárláskor a kezedben van, a kerékpáron pedig rendkívül stabil? A Topeak szabadalmaztatott QuickClick™ rögzítőrendszerével és a Fixer3e kormánykonzolnak köszönhetően pontosan egy ilyen praktikus kosármodellt mutatunk be, a Topeak Basket Front ebike modellt!

topeak_kosar_1

A QuickClick™ konzolon (amely külön is beszerezhető) a Topeak Basket Front ebike modell több kerékpáron is használható), illetve egyéb Topeak kiegészítőkugyancsak elhelyezhetők...

A QuickClick™ konzolon (amely külön is beszerezhető) a Topeak Basket Front ebike modell több kerékpáron is használható), illetve egyéb Topeak kiegészítőkugyancsak elhelyezhetők…

A Topeak kerékpáros első kosár nemcsak praktikusan használható, hanem minden idők egyik legstabilabb kivitele, így még a fokozott tempót biztosító E-bike-okhoz is ajánlott. A hegesztett drótszerkezet megfelelő merevítést kapott, minőségi edzett alapanyagot alkalmaz, így akár 5 kg tartalom is könnyedén szállítható benne. Ideális bevásárláshoz, ráadásul a QuickClick™ rögzítőrendszernek köszönhetően egy pillanat alatt le- és felcsatolható, a kihajtható “füllel” a boltba magunkkal vihetjük, így átpakolásra sem lesz szükség. Mérete sem lebecsülendő: 35x25x25 cm, mindazonáltal a kormány előtt nincs útba, nem zavarja az irányítást.

A Fixer3e kormánykonzol mind 25,4, mind 31,8 mm-es kormányátmérőhöz stabilan illeszkedik, így bármilyen nem előre ívelő (a koskormány kivételével majd’ minden) kerékpártípusra egyszerűen felszerelhető. A QuickClick™ konzolon (amely külön is beszerezhető) a Topeak Basket Front ebike kosár több kerékpáron is használható, illetve konzolán egyéb Topeak kiegészítők ugyancsak elhelyezhetők.
[divider scroll_text=”Topeak kosár Ebike-ra”]

topeak_kosar_2Jellemzők:

  • Elérhető fekete színben
  • Kapacitása: 16 l
  • Súlya: 1370 g
  • Maximális terhelhetőség: 5 kg
  • Mérete: 35 x 25 x 26 cm

Ajánlott fogyasztói ár: 13.300 Ft

További információ a hazai forgalmazó honlapján

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo