fbpx

Topeak JoeBlow Max HP műhelypumpa

topeak_joe_blow_main_2Minden kerékpárosnak célszerű beszerezni egy kisméretű, mezzsebben hordozható vagy a vázra rögzíthető minipumpát, illetve egy otthoni használatra rendszeresített talpas műhelypumpát. Az utóbbival indulás előtt gyorsan és hatékonyan be lehet állítani az optimális guminyomást. A Topeak JoeBlow Max HP-vel az otthoni pumpálás évtizedekre költséghatékonyan kipipálható.

A Topeak JoeBlow Max HP egy megfizethető árfekvésű, talpas műhelypumpa, kétoldali univerzális Twin Head fejjel, amely mindegyik szeleptípushoz passzol. Maximális teljesítménye 160 psi, azaz 11 bar, amit jól leolvasható analóg nyomásmérőn követhetünk. A hosszú élettartalomról a festett acél test gondoskodik, hosszú gumitömlője pedig kényelmesen használható.

A rendkívül innovatív kerékpár-kiegészítőiről és karbantartási eszközeiről méltán híres Topeak több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a pumpagyártás terén, számos modelljüket használják kerékpárszerelő műhelyek, ahol nap mint nap több tucat kerékpár nyomás alá helyezése történik, mindez éveken keresztül, megbízhatóan, pontosan, hatékonyan. Otthoni felhasználásra még hosszabb ideig szolgálhat egy olyan minőségű műhelypumpa, mint a mostani bemutatóban szereplő JoeBlow Max HP.

topeak_joe_blow_4Fontosnak tartjuk, hogy a műhelypumpa rendelkezzen pontosan kalibrált nyomásmérővel, így rutinszerűen elvégezhető a család összes kerékpárjának menetkészre állítása. A köpeny kézzel történő összecsippentése a nyomásmérésre egyáltalán nem megbízható módszer, az alacsony nyomás becsípődéses defektet és abroncssérülést okozhat, mellesleg a hajtást is megnehezíti, a túlnyomás pedig köpenylefordulás, szövetsérülés vagy legrosszabb esetben durrdefekt forrása lehet! A JoeBlow Max HP idén megújult nyomásmérője nagyméretű, könnyen leolvasható, pontos műszer. Továbbá a TwinHead csatlakozófej mindkét szeleptípust fogadja, nem kell megfordítani a belső tömítést a különböző kerékpárok felpumpálásához, illetve adapterre sincs szükség, hacsak nem a focilabdát kívánjuk felpumpálni.

A JoeBlow Max HP kezelése a kedvező árfekvés ellenére egyáltalán nem nevezhető fapadosnak, markolata kétkomponensű gumírozást kapott, fogása kényelmes. A pumpatest acélból készül (a konkurens termékek gyakran fröccsöntött műanyag szerkezetűek), így tartós és stabil, a dugattyú mozgása finom, a kiváló minőségű tömítésnek köszönhetően hatékony, karbantartásigénye csekély, tartós konstrukció. A 11 bar nyomásérték kerékpárokhoz bőven elegendő, továbbá a dugattyú kellően nagy átmérőjű a ballonos köpenyekhez, azaz mind az aszfalton használt, mind terepbicajokhoz ajánlható. A hatékony belső mechanikának köszönhetően keskeny külsők esetében egy tucat pumpálás biztosítja a leggyakrabban alkalmazott 6 Bar nyomást.

[divider scroll_text=”Topeak JoeBlow Max HP”]
Mindent összevetve a mérsékelt ár mellett minőségi anyagokból készült, megbízható, pontos, könnyen és praktikusan kezelhető műhelypumpát kapunk, aki ennél kicsit extrábbat szeretne, az a Topeak modellcsaládjában extra erős kivitelű, professzionális használatra tervezett modellt is talál.

Tetszőleges szögben állhat a tömlő...

Tetszőleges szögben állhat a tömlő…

A Topeak JoeBlow Max HP jellemzői:

  • nagyméretű, jól leolvasható nyomásmérő
  • szabadalmazott, univerzális TwinHead szelepcsatlakozó rendszer
  • 11 bar maximális nyomás
  • acél pumpatest
  • kettős anyagú, gumírozott markolat
  • 675 mm alapmagasság
  • fekete, fehér és piros színben

Ajánlott fogyasztói ár: 11.400 Ft.
További információ a forgalmazó honlapján
topeak_joe_blow_main

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo