fbpx

Specialized Align bukósisak

A Specialized Body Geometry bukósisakok idestova 3 évtizede nyújtanak kiváló kényelmet és szellőzést, független tesztekkel alátámasztott biztonságot a lehető legcsekélyebb tömeg mellett. A mountain bike forradalmat elindító kaliforniai mamutcég a ruházati és kiegészítő termékek tervezése során kizárólag magas szintű technológia megoldásokat alkalmaz, következésképpen – habár az Align bukósisak modell nem számít prémium modellnek a Specialized fejvédő kínálatban – a technológiai színvonal, a kényelem, a biztonság, illetve a szellőzés tekintetében más gyártók csúcsmodelljeit is megszégyeníti.

specialized_align_helmet_2

Ha lehető legmagasabb színvonal a cél, arra ott a „Speci” csúcsmodellje, az S-Works, amely a világ legkönnyebb CPSC-hitelesített sisakja, vagy mondjuk a Vice, amely speciálisan az All Mountain kerékpározás igényeihez igazított, ebben a szakágban verhetetlen. Mindkettő a Specialized új HeadSet tarkórögzítési rendszert alkalmazza, ugyanazt, amely a bemutatónkban szereplő Align egyik fő vonzereje.

specialized_align_helmet_7

specialized_align_helmet_5A „high-end” technológiai lista a HeadSet SX mikroállításos, praktikusan és villámgyorsan kezelhető Speed-Dial rögzítőrendszerrel még nem ér véget: a kedvező árcédula mellett jár hozzá négydimenziós szellőzőrendszer, amely nemcsak hosszirányban, de oldalról, felülről és hátulról is biztosítja a belső légáramlást. Természetesen a sisakszerkezet a legfejlettebb In-mould eljárással készül, alapanyaga ugyanúgy EPS hab, mint a felső kategóriás modelleknél. Lebomlásra nem hajlamos tartós megoldás, így sokáig élvezhetjük az Align kényelmét és biztonságát. Az ugyancsak kényelmes, széles pántok természetesen tökéletesen illeszkednek, az összekötőcsat is egyszerűen, gyorsan állítható tárcsás rendszerű. Napellenzője lecsatolható, hátul fényvisszaverő díszítést is kapott, így – habár elsősorban terephasználatra tervezték – országúti üzemmódra is ajánlható.

Az Align az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező cross county/trail fejvédő a piacon, majdnem mindent tud, amit a Specialized prémium modellek, mindazonáltal lényegesen többet, mint más gyártók hasonló árfekvésű modelljei. Kényelmes viselet kiváló szellőzéssel, gyors, pontos beállítórendszerrel, megjelenése klasszikus, nem túl hivalkodó. Méltán népszerű a Specialized bukópalettáján!

specialized_align_helmet_3

Tulajdonságok:

 • általános, terep és aszfaltos kerékpározáshoz alkalmas modell
 • négydimenziós szellőzőrendszer (hosszant, oldalról, hátulról, felülről), amely tartalmazza a
 1. Mega Mouthport első légnyílásokat
 2. In-Line Vents felső légnyílásokat
 3. Deep Internal légvezetést
 4. Rear Exhaust Ports hátsó kivezetést
 • EPS hab alapanyagú, In-mould eljárással készített szerkezet a tartósságért
 • könnyen kezelhető tárcsás pántállítók
 • lecsatolható napellenző
 • tömeg: 330 g
 • színek: több színben is, amelyek itthon a legnépszerűbbek, érdeklődj a kereskedésekben
 • méret: unisize 54-62 cm (ha ennél nagyobb fejed van, akkor válaszd a Specialized Max modellt!)

Javasolt fogyasztói ára: 14.990.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján

specialized_align_helmet_4

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo