fbpx

Busch+Müller TOPLIGHT Line Brake Plus állófény és féklámpa

Az innovatív Busch+Müller TOPLIGHT Line Brake Plus egy dinamós-diódás hátsó lámpa integrált LineTec-technológiával. Nagy felületű fénysávval rendelkezik, amelynek köszönhetően a sötétben teljesen új láthatósági dimenziók nyílnak a bringásoknak. Továbbá a TOPLIGHT Line plus: egy szabadalmazott lencserendszert alkalmaz, amely a két LED fényét a csillogó piros átlátszó fényszórólemezre irányítja, így szétterítve a kibocsájtott fényt.

b_m_toplight_2

A megújult TOPLIGHT Line brake plus BrakeTec ezen felül féklámpafunkcióval is rendelkezik. Egy integrált processzor kiértékeli az agydinamó adatait, ha hirtelen csökken a frekvenciája, akkor felerősödik a lámpa fénye, hogy jelezze a fékezést. A legtöbb fékezésre világító lámpának az a hátránya, hogy szükség van hozzá olyan jeladós fékkarra, amit be lehet kötni a lámpába, így vezérelve azt. A Busch & Müller Toplight Line Plus modelljénél nincsen ilyen probléma, mivel a lámpa az agydinamótól veszi az információt. Minden esetben, amikor az agydinamó fordulata is drasztikusan csökken, fényesebben világít a lámpa, azaz felvillan a “féklámpa”. Ezzel a megoldással sokkal gyorsabban lehet a mögöttünk jövő autós tudtára adni, hogy fékezünk. A “Plus” jelölés pedig arra utal, hogy álló helyzetben is világít a lámpa, ez különösen hasznos piros lámpánál éjszaka megállva fokozva a biztonságot.

b_m_toplight_4 Jellemzők:

 • szabadalmaztatott lencserendszer
 • 2 nagy teljesítményű LED
  tiszta, átlátszó LineTec sáv
 • piros, nagy felületű fényszóró lemez, fekete ház
 • 53 grammos tömeg
 • keskeny forma (94x45x16,5 mm)
 • 50 mm-es rögzítőtávolság (80 mm-es változatban is kapható)
 • a lehető legjobb biztonság és láthatóság az innovatív LineTec-technológiának köszönhetően
 • biztonsági tanúsítvány
 • integrált, automata állófény, ami manuálisan is kikapcsolható
 • kábeldugókkal vagy tépőzárral rögzíthető
 • láthatóság 320 fokban
 • lekapcsolás manuálisan gombnyomásra vagy automatikusan 4 perc után (parkoló funkció)

[divider scroll_text=”Busch+Müller TOPLIGHT Line Brake Plus”]

Ajánlott fogyasztói ár: 12.300.- Ft

Bikestore24.hu ár: 10.500.- Ft

További információ a webshop honlapján

b_m_toplight_3

Egy kis cégtörténet:

A Busch & Müller 2010-ben ünnepelte fennállásának 85. évfordulóját. Minden 1925-ben kezdődött a macskaszemek gyártásával, mára egy rendkívül jó hírű vállalat széles termékskálával a kerékpáripar számára. A berlini cég a háború után az OPEL beszállítója lett, lencséket a reflektorokat szállított az autógyártó óriás számára, Később a Busch & Müller visszapillantó tükör gyártását is megkezdte, a legendás OPEL Kadett és Rekord is az ő általuk tervezett és gyártott modellt alkalmazta. Mindemellett a cég nyitott a kerékpáripar felé is: reflektorok, hátsó lámpák, kerékpár világítás, dinamó, tükrök, láncvédő került fel a palettára, manapság már kizárólag a kétkerekű közlekedési eszközökre koncentrál a patinás német cég. A legendás minőségszint megőrzése érdekében a B+M a DIN ISO 9001 tanúsítási szabvánnyal dolgozik. Az innovatív fejlesztések között szerepel a forradalmi Busch & Müller IQ-TEC, a csíkfény LineTec technológia a hátsó lámpák terén, illetve a LIGHT24, a világ első nappali kerékpárvilágítás.

BikeStore24.hu: magyar webáruház, osztrák árukészlettel!

BikeStore24.hu: magyar webáruház, osztrák árukészlettel!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo