fbpx

Pearl Izumi X-ALP Seek IV MTB kerékpáros túracipő

Pearl Izumi X-Alp Seek_1A lélegzetelállító, már-már űrtechnikát alkalmazó ruházati kollekció mellett, a japán kultuszmárka technológiával degeszre tömött kerékpáros lábbeliket is kínál, a konkurenciától pedig nemcsak a high-tech különbözteti meg, hanem a fejlesztőszemlélet is. Mindenképpen egyedi megoldásnak számít, hogy az X-Alp Seek SPD modell nem az MTB vagy az utcai modelleket, hanem futócipőket idézi, a lezser viselet elkötelezettjeinek készül, de otthonosan mozog terepen is, sokak szerint az egyik legjobb futócipő, amely SPD-stoplirögzítéssel bír.

A montis felhasználásra készült X-Alp sorozat egyik változata a Seek cipőcsalád, elérhető mind férfi, mind női változatban, fűzős rendszerű a gyaloglást vagy akár futást elősegítő EVA zártcellás habbal rendelkező talppal – ahogy azt a profi futó/terepfutó vagy az igényes túracipők esetében már megszokhattuk. A Pearl Izumi fejlesztőinek sikerült a talpszerkezetbe úgy integrálni egy stoplifelfogató talprész, hogy gyalogláskor az majdnem észrevehetetlen. Természetesen a másik felhasználási oldalról is tökéletes az X-ALP Seek: hajtás közben meg nem mondaná a kerékpáros, hogy a cipőnek „gyaloglós” talpszerkezete van, a pedálozás hatékony, még a leghosszabb túrák során sincsenek kellemetlen nyomáspontok a stopli környékén.

Pearl Izumi X-Alp Seek_2

A fűzős rögzítés praktikus, könnyen kezelhető, a cipő orr-részében bőven van elég tér a lábujjaknak, a cipőnyelv  párnázott, amely a gyaloglás során megváltás. A felsőrészen alkalmazott szintetikus hálós anyag kiváló szellőzést biztosít, gyorsan szárad, a zord téli kerékpározás kivételével ideális megoldás egy ilyen felhasználású cipő esetében. Minden összevetve, az eposzi hosszúságú, sok gyaloglást is tartalmazó túrák esetében mindenképpen az X-ALP Seek a tökéletes választás!

 

Női változatban is!

Női változatban is!

Jellmzők:

  • Ion mask technológia biztosítja a vízállóságot
  • karbonnal megerősített, ellenálló, tartós, jól tapadó talp
  • kétkoponensű EVA zárszivacsos talpszerkezet
  • kényelem és hatékonyság szempontjából integrált nejlon SPD-felfogatás
  • WRX felső háló biztosítja a kiváló szellőzést
  • rejtett cipőfűző nincs útban hajtáskor
  • Energy Cell sarokcsillapítás
  • méretválaszték: 39-48 (jelenleg 40-45-ös méretben érhető el, a 40-es csak női változatban!)
  • szín: fekete/szürke, fekete/lila
  • tömeg: 800 g (43-as méret)

Ajánlott fogyasztói ár: 40.990 Ft

További információ a forgalmazó honlapján

Pearl Izumi X-Alp Seek_5

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo