fbpx

Gepida nyeregválaszték 2015-ben

Amennyiben kényelmes, a legújabb technológiai vívmányokat felvonultató nyerget keresel, amely ráadásul tökéletesen passzol Gepida kerékpárod designjához ne is keresgélj tovább! Legyen szó hétvégi családi túráról vagy a Mátra megmászásáról a Gepida nyeregválasztékában biztosan találsz elvárásaidnak megfelelő típust.

gepida_nyereg5

A férfi változat kissé keskenyebb és laposabb…

A kerékpárnyergek személyre szóló alkatrészek, érdemes különös hangsúlyt fektetni a kényelem szempontjából meghatározó darab kiválasztására. Ha egyszer sikerült megtalálni az „igazit”, sok kerékpáros ragaszkodik a jól bevált nyereghez, nem is szívesen ül fel olyan kerékpárra, amelyen egyéb típus van felszerelve. Ez általában független a kerékpározás iránti elkötelezettségtől, az éves szinten megtett kilométerektől, de még a kerékpáros testi felépítésétől is. A Gepida éppen ezért kínál 4 különböző nyeregmodellt számos színváltozatban, hogy könnyebb mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. A kínálat 2 fő csoportra osztható: sportosabb típusok és komfortorientáltak, mindkettőből kapható férfi, illetve női anatómiára hangolt modell.

Többféle színben elérhető, női és férfi anatómiának megfelelő változatban, számos fejlett technikai megoldással felvértezve...

Többféle színben elérhető, női és férfi anatómiának megfelelő változatban, számos fejlett technikai megoldással felvértezve…

A sportos női, és férfi nyergek anatómiailag formázottak, különleges rugózással vannak ellátva, kialakításuknak köszönhetően növelik a pedálozás hatékonyságát. Elérhetőek női és férfi változatban 5-5 kiegészítő színnel (fekete, piros, kék, zöld, bronz). Az anatómiailag tervezett nyeregtest az ú.n. „Arctech” speciális sín beágyazásnak köszönhetően rugózás is kap, de a kényelem fokozásában a nyereg alsó részén elhelyezkedő bemetszések („Starcut” technológia) és a bőséges párnázás is fontos szerepet kap. A „Vmount” rögzítési rendszer lehetővé teszi a vele kompatibilis kiegészítők (pl. nyeregtáska) gyors és egyszerű csatlakoztatását.

A sportkategóriás nyergek jellemzői:
hosszú távon is kényelmes nyereg MTB és cross kerékpárokhoz ajánlott
anatómiailag tervezett női és férfi kialakítás
különleges rugózás az „Arctech” speciális sín beágyazásnak köszönhetően
a nyereg alsó részén elhelyezkedő bemetszések elnyelik a pedálozásból eredő, nem kívánt ellen erőket növelve a hajtás hatékonyságát („Starcut” technológia)
„Vmount” rögzítési rendszer a kompatibilis kiegészítők (pl. nyeregtáska) gyors és egyszerű csatlakoztatásához
színezett pálca, illetve betétek
fekete, piros, kék, zöld, és bronz változatokban
tömeg: 330 g
méret: 274 x 163 mm
Javasolt fogyasztói ár: 5.990.- Ft (női), 4.990.- Ft (férfi)
gepida_nyereg4
A komfort női és férfi nyergek kialakításánál szintén az anatómiai jellemzőket vették alapul. A hosszú távú kényelmet kétkomponensű alapanyag használat, speciális rugalmas elemek garantálják.

A komfortnyergek világában akár sportosnak mondható!

A komfortnyergek világában akár sportosnak mondható!

A komfortnyergek elérhetőek női és férfi változatban 5-5 kiegészítő színnel (fekete, piros, kék, zöld, bronz).
Tömeg: 433 g (női), 482 g (férfi)
Javasolt fogyasztói ár: 5.190.- Ft (női vagy férfi)

További információ a forgalmazó honlapján

A szélesebb női változat a pihe-puha kényelem érdekében...

A szélesebb női változat a pihe-puha kényelem érdekében…

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo