fbpx

Olaszok a Bikemagnál!

Aki figyelmesen követte a megatesztünket, annak már feltűnhetett hogy mindannyian Northwave cipőket hordunk. Ez nem a véletlen műve, hanem annak hogy 2015-ben a Northwave a tesztcsapat cipő beszállítója.

Horvátországban talán több órát voltak a lábunkon a Northwave cipők, mint ahányat nem.

Horvátországban talán több órát voltak a lábunkon a Northwave cipők, mint ahányat nem.

Hogy miért pont Northwave? Több oka is van. Egyrészt mi magunk is szeretjük a cipőiket, mert kényelmesek, könnyűek és persze szépek is, ami nem mellékes szempont. A hazai forgalmazó, a BikeFun Kft. is elsőre igent mondott az együttműködésre, pedig tudják hogy nálunk különösen nehéz dolga lesz a cipőiknek hiszen nem ritka az sem amikor például fotózáshoz helyszínt keresve sziklafalon mászkálunk a karbon talpas csúcs cipőjükben!

Northwave Extreme-Tech országúti és mountain bike csúcsmodellek, itt még tisztán, karcmentes talppal...

Northwave Extreme-Tech országúti és mountain bike csúcsmodellek, itt még tisztán, karcmentes talppal…

Ők azonban bíznak a termékeikben, így most már több mint egy hónapja nyúzzuk a Bringaexpón átvett modelljeiket, melyek a következők:

Extreme Tech Plus

northwave_extreme_tech_plus_cipoMindössze 230 g-os Ultralight karbon talpas, Biomap felsőrésszel készül profi országúti verseny cipő. AirFlow szellőzőrendszer, S.L.W.2-es két tekerőgombos „fűző”, No Slip Heel sarok kialakítás, Extreme Air talpbetét.

Extreme Tech Plus MTB

northwave_extreme_tech_plus_mtb_cipoAz országúti cipő montis kivitele. Szintén a csúcsok csúcsát képviseli 280 g-os súllyal, és mindazon technikai tudással amit az előbb bemutattunk. Ő kapta a legtöbbet eddig, nagy eséllyel egy átlagos bringásnál 2 év alatt éri ennyi stressz a cipőt, mint nálunk a sziklás talajú teszthét alatt.

Hammer SRS

northwave_hammer_srs_cipoSpeedlight 3D talppal készülő sport MTB cipő komoly mintázattal, Ultralight felsőrésszel, Biomap kialakítással, SRS+ csattal és aszimmetrikus tépőzárakkal. Súlya 356 gramm és hobby versenyzésre ugyanúgy alkalmas mint komoly terepen való túrázásra.

Katana SRS

northwave_katana_srs_cipoKifejezetten nőknek tervezett montis modell Jaws karbonszállal erősített talppal, kiváló szellőzést biztosító felsőrésszel, S.B.S. zárórendszerrel. Színében is a nőknek kedvez.

Sonic 3S

northwave_sonic_3S_cipoSzintén hölgyeknek készült cipő, de országúti kivitelben, NRG Air karbonszállal erősített talppal, Multilayer Thermowelded+Airflow System felsőrésszel, illetve három aszimmetrikus tépőzárral. Súlya mindössze 260g.

A cipőkről hamarosan részletes tesztet is olvashatsz, nem kíméltük őket!

A Northwave cipőket ITT találod

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo