fbpx

Bell Super enduro bukósisak

Az enduro stílus óriási fejlődésen ment keresztül az utóbbi 1-2 évben, amit jól mutat a rengeteg profi amatőr verseny létrejötte, illetve az enduro-orientált felszerelés folyamatos áradata. Már a legnagyobb gyártók is teljes kollekciókat kínálnak a szakághoz, a sisakok terén viszont egyértelműen a Bell Super jelenti ma az etalont.

bell_super_10

A Bell és a feltörekvő Giro egykoron ádáz harcot vívott a kerékpárosok kegyeiért, de 2003-ban a világ egyik első fejvédő gyártója megvásárolta a friss erőt, és onnantól – akár saját kárára is – a Giro modelleket fejlesztette gőzerővel, ezek képezték a felső kategóriát a cég széles palettáján. A „olcsójános” időszaknak vége: a Bell is visszafoglalja méltó helyét a bukógyártók rangsorában. A fókusz néhány meghatározott kerékpáros szakág, amelyben nem jelent közvetlen konkurenciát saját, rendkívül sikeres testvérmárkájának. Ilyen például az enduro stílus.

bell_super_1

A Bell Super modell igazi újdonság, minden idők legátgondoltabb, legjobban integrálható AM/enduro/trail bukómodellje. Ideális hosszú túrákhoz és agresszív lejtőzéshez is. Az innovatív szemvédelem-integráció, a kamera rögzítés és a kiváló szellőzés megbirkózik a legkeményebb kihívással is! Megjelenése egyedi, karakteres, az 50-es évek klasszikus motorsport bukók vonalait követi, természetesen a mai csúcstechnikával párosítva. De sorjában nézzük az újításokat!

bell_super_7

A szemcsi pántjának is megvan a helye köszönhetően annak helyére felpattintható pánttartó fülnek...

A szemcsi pántjának is megvan a helye köszönhetően annak helyére felpattintható pánttartó fülnek…

A legtöbb enduro kerékpáros full-face bukókhoz vesz fel „motoros” szemvédelmet, de ez csak konvenció: valójában a szakág igényeihez a zárt „szemcsi” lenne az ideális – főleg extrémebb körülmények esetén. A Bell Supert felkészítették az ilyen szemvédő használatához, a sildje szögben és magasságban állítható, hogy minden elférjen, kényelmes kilátást biztosítva. A szemcsi pántjának is megvan a helye – akár használjuk a sildet, akár nem, köszönhetően annak helyére felpattintható pánttartó fülnek.

Ma a piacon már számos bukómodell rendelkezik integrált GoPro/Contour konzollal, amely praktikus, bombabiztos extrémsport-filmgyártást tesz lehetővé. A Super esetében ráadásul még a mikrofonhoz is van belső rögzítési lehetőség, a felvett snitt pedig akár a sisakba elhelyezett hangszórón visszahallgatható. A GoPro rögzítés rázkódásmentes, köszönhetően a rögzítésbe épített gumibaknak. A kamera a sisak helyzetét, illetve kényelmét, biztonságát nem befolyásolja.

bell_super_6A Bell Super rögzítése a sok kiegészítőhöz szabott, kiváló Speed Dial fit system, rendkívül stabil, könnyen kezelhető, tág határok közt állítható. Tehát bármilyen durván is csapatsz, bármit is szerelsz rá, a szemcsi és a sisak stabilan a fejeden marad. 25 szellőző nyílás biztosítja a ventilációt és a kényelmet az egész napi extrém bicajozáshoz. Három méretben kapható, hogy minden fejmérethez és -formához tökéletesen passzoljon. Jelenleg a Bikestore24.hu kínálatában két színben elérhető: diszkrét feketében vagy neonzöldben a kitűnni vágyóknak.

bell_super_11

Jellemzők:

  • kiváló minőségű EPS alapanyag in-mold technológiával
  • integrált GoPro rögzítés
  • mindenféle szemvédelemmel kompatibilis
  • rendkívül nagy látótér
  • kivehető, mosható izzadságelvezető szivacsozás
  • 30 fokos szögben állítható sild
  • 390 grammos tömeg
  • minden biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik

[divider scroll_text=”Bell Super”]

Bikestore24.hu ár: 44.200.- Ft

További információ a webshop honlapján

bell_super_9

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo