fbpx

Szlovákiában küzdött a V4 mezőnye, találkozzunk szombaton Visegrádon!

Ma Szlovákiában járt a Visegrádi 4-ek kerékpáros versenysorozat mezőnye, szombaton pedig Magyarországra érkeznek a kerekesek, érdemes kilátogatni a Fellegvárhoz szurkolni!

10356580_10202342821145473_1220142517_nAz UCI 1.2 kategóriás GP Slovakia viadalon 145 kilométert kellett teljesíteni a mezőnynek, tegnaphoz hasonlóan hideg, szeles, esőd időben. Ennek megfelelően ismét sok volt a leszakadó, a fél mezőny sem ért célba értékelhető eredménnyel, a magyarok közül Kusztor Péter (BMC Amplatz) teljesítette csak a távot.

A győzelmet a lengyel Pawel Bernas szerezte meg a hajrához közeledve időzített szökésből a szlovák Patrik Tybor előtt, a mezőnyhajrát Kusztor csapattársa, a szlovén Andi Bajc nyerte,  így harmadik lett.

Szombaton már Magyarországon szurkolhatunk a bringásoknak, a szombati Hungarian GP-n a magyar bajnok Lovassy Krisztián is tervezi a részvételt a magyar válogatott színeiben, de kontinentális csapatunk, az Utensilnord is indul, valamint a Mugen Race csapata is rajthoz áll.

A magyar verseny útvonala

Aki szeretné biztatni a versenyzőket, megteheti ezt a Győr-Komárom-Nyergesújfalu-Esztergom-Visegrád útvonalon. A 152 kilométeres szakasz délben rajtol a győri ETO Parkból, és a mezőny fél 3 után érkezhet Visegrádra, ahol három és fél hegyi kört tesznek meg, majd 4 óra előtt kerülhet sor a befutóra a bobpálya tetejénél.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo