fbpx

A cross kerékpártípus nem véletlenül az egyik legnépszerűbb: szilárd burkolatú utakra, illetve terepre egyaránt alkalmas, ideális kompromisszumot nyújt a hatékony hajtás, a kényelem és strapabíróság terén. A BADBIKE Mist a kategória mintapéldája, elérhető árszinten biztosít magas technikai színvonalat minőségi, megbízható alkatrészekkel.

mist_1
baddogSokat kap a vásárló a Mist-ért leszurkolt közel másfél százezer forintért! A Lapierre és a Haibike nemzetközi márkákat előállító hazai gyártó széles kerékpárpalettája elképesztő ár/érték arányt biztosít, a Badcat Mist pedig még a többi BADBIKE közül is kimagaslik e téren. Nem sok kompromisszumot köt a leendő vásárló: homogén Shimano Acera szettet kap, „olcsósítások” nélkül, megbízható, erős tárcsafékkel állíthatja meg suhanó bringáját. Igen, a 28”-os kerékméretnek és a közepesen ballonos gumiköpenyeknek köszönhetően a Mist és a Samoyed távolról sem lomha, a 24 áttételi fokozat pedig minden terepviszony mellett kellő dinamikát biztosít.

mist_3Egyébként a „cross” kategória lényegében a trekkingkerékpár sportos változata, minden nélkülözhető alkatrész lekerül róla, tehát döntően azoknak ajánlható, akik változatos terepen, döntően sportolási szándékkal kerékpároznak, szeretnek gyorsan bicajozni, ugyanakkor a kényelem sem elhanyagolható szempont számukra. Az utóbbira természetesen a BADBIKE jelentős figyelmet fordított: a Suntour NEX majdhogynem kategóriától függetlenül az egyik legjobb első felfüggesztés, így akár félmilliós trekking, városi és cross kerékpárokon is alapfelszerelésnek számít. A Mist 6061 aluötvözet alapanyagú váz kialakítása félúton van az alacsony átlépést biztosító városi női kerékpárok és a maximális stabilitást biztosító férfivázasok között, tehát ismét egy ideális egyensúlyt biztosító megoldást kapunk.

mist_2A crosskerékpár a bicajosok lehető legszélesebb rétegét célozza meg, következésképpen egy ilyen típus megvásárlásával a lehető legkevesebb dologban korlátozzuk magunkat. A kiegészítő felszerelések hiánya valójában előnyt is jelent, lévén lehetőséget ad arra, hogy a céljainknak, ízlésünknek a legmegfelelőbb bicajon közlekedjünk. A Mist majd’ minden helyzetben megállja helyét, hűen szolgál akár a mindennapi közlekedésben, akár a hétvégi kirándulások során, felszerelhető sárvédővel, világításrendszerrel vagy éppen csomagtartóval és hordozó táskákkal. A váz megfelelően erős és strapabíró, a Shimano Acera alkatrészcsalád pedig tartósságáról és megbízhatóságáról ismert és szeretett.

A Mist és a Samoyed korosztályfüggetlen, bár a tempós haladás inkább a fiatalok szív fogja megdobogtatni. Itt érdemes megjegyezni, hogy a félig ejtett felsőcső a Mist-et ideálissá teszi gyermeküléssel történő használatra, hisz a lábat ebben az esetben nem tudjuk az ülés mögött átlendíteni, a váz átlépése egy félig ejtett kialakítással könnyebb és biztonságosabb.

A Mist egy népszerű macskafajtáról kapta nevét, és borítékolható, hogy ugyancsak a leendő gazdi szívéhez nő. Haladjunk aszfalton vagy makadámúton, a Mist és a Samoyed megbízható, pontosan is finoman működő társ, egy igazi „mindenes”. A kerékpározás valódi értelmét ragadja meg: nincs rajta „sallang”, nem specializált sporteszköz, mindazonáltal a lehető leghatékonyabban juttat A-ból B pontba, reggel munkába, este a barátokhoz kikapcsolódáshoz, máskor bevásárolni vagy ügyeket intézni. Ráadásul mindezt nap nap után, bármelyik évszakban, bármilyen időjárásban. Az ár/érték arányhoz Mist és a férfi vázas Samoyed esetében kétség sem férhet: a Shimano Acera szett, a Schwalbe CX Comp külső vagy a Selle Royal Mach nyereg akár egy felsőbb kategóriába tartozó bicajon is előkelően mutatna!

mist_4Jellemzők:

 • Vázanyag: 6061 Alu
 • Vázméretek: 44/48 cm
 • Kerékméret: 622
 • Villa: Suntour NEX
 • Hajtómű: Shimano Acera
 • Fokozatszám: 24
 • Hátsó váltó: Shimano Acera
 • Első átdobó: Shimano Acera
 • Váltókarok: Shimano Acera
 • Fékszett: Tektro mechanikus tárcsafék
 • Fogaskoszorú: Shimano Acera
 • Abroncs: Rigida X-Star
 • Gumiköpeny: Schwalbe CX Comp
 • Kormányszár: Kalloy
 • Kormány: HL MTB-152TP alu
 • Nyereg: Selle Royal Mach

brand_accell_hunland_colorAjánlott fogyasztói ár: 145 000 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

[divider scroll_text=””]

A Badbike az ország számos pontján megtalálható!

A Badbike az ország számos pontján megtalálható!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo