fbpx

Világbajnokság: kedden leesett a magyarok időfutambringája a tetőről

Különböző fórumokon éles viták kezdődtek a világbajnokság junior időfutam versenyszáma után, miért kényszerült Peák Barnabás az U23-as versenyen induló Pelikán János kerékpárjával indulni.

Cikkünket utoljára tegnap este frissítettük a versenyzőket kísérő szakvezető válaszaival, ami a következő linkre kattintva olvasható:

https://bikemag.hu/magazin/hirek/mcnulty-nak-az-attetel-volt-keves-peaknak-az-ido-a-rajtig

A mai napon az U23-as mezőnyverseny közvetítése során a Sport1 TV-n érdekes dolgot hallhattunk, miszerint elképzelhető, hogy Peák Barnabás időfutam kerékpárja – amit ő vitt magával a vb-re – leesett a kocsi tetejéről, miközben tartalékkerékpárként funkcionált Pelikán János kísérése közben, még hétfőn, az U23-as időfutamon.

Peák Barnabás Pelikán János bringáján

Peák Barnabás Pelikán János bringáján

A témában nyilván további nyilatkozatok várhatók, hogyan került le a kocsi tetejéről kerékpár, valóban leesett-e? ha igen, ki, miért titkolta az esetet. (Megengedve egy szerkesztői megjegyezést: elsősorban arra lennék kíváncsi, hogyan hagyhatta a szakvezetés, hogy a 18 éves Peák Barnabás kommentháborúkba bonyolódjon közösségi oldalon, valószínűleg mit sem tudva az igazságról, mindeközben a szakvezetés becsületét védve???)

Egyelőre mi csak annyit tudunk hozzátenni a történethez, hogy valóban fellelhető két kép, ami annyit bizonyít, hogy Pelikán futama elején még volt bringa a kísérőkocsi tetején (a fotó forrása: bringasport.hu/bidon.hu):

DAMON_HILL

A befutónál már nem volt fent bringa (fotó forrása youtube, ucichannel):

14689162_1237877589568332_1865848346_o

A sztorit kerekítse mindenki józan belátása szerint, mi legközelebb akkor jelentkezünk, ha újabb, hiteles, érdemi információk állnak majd rendelkezésre…

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo