fbpx

Vigyázz, hogy mit veszel! Csalók a facebook hirdetések között!

Az elmúlt időszakban egyre több hirdetés jelenik meg facebookon, instagramon, ahol óriási akció keretében 50-60-70% kedvezményekkel árulnak különböző minőségi termékeket. Vigyázni kell ezekkel a hirdetésekkel, mert többségében hamisítványokat árulnak és ennyi pénzt nem érdemes áldozni azokra a termékekre, amik technológiában csak nyomokban hasonlítanak az eredetire.

Valószínűleg mindenki belefutott már egy óriási akciót kínáló reklámba facebookon, ráadásul olyan termékek szerepeltek benne, ami az ő érdeklődési körének megfelelő. A facebook ebben nagyon jó, az általa begyűjtött információkból felméri, hogy mi érdekelhet minket és az ennek megfelelő hirdetéseket mutatja, viszont ezt kihasználva csalók is megjelentek a hirdetők között, akik az általunk preferált termékek hamis változatait próbálják “akciósan” eladni nekünk.

Személy szerint az elmúlt pár hónapban nálam rengeteg Rudy Project facebook hirdetés jelent meg ismeretlen hirdetőktől, kíváncsiságból párra rákattintottam, de mivel elég jó a termékismeretem a tesztek által és van is pár ilyen márkájú szemüvegem itthon, így egyből feltűnt, hogy átverés szaga van ezeknek az akcióknak, mert az áruk is töredéke a piaci árnak és nem létező színkombinációjú szemüvegeket is hirdetnek. Természetesen azonnal kattintottam a hirdetés jelentése gombra és így pár napig nem jött fel hasonló témájú hirdetés. Viszont úgy látszik, hogy a csalók nem adják fel és a facebook rendszere a tökéletestől elég messze van, mert hétről-hétre újra megjelennek hasonló hirdetések a hírfolyamomban.

Sajnos vannak, akik áldozatul esnek ilyen csalásoknak, például a Rudy Project Hungary facebook oldalán jelent meg egy bejegyzés, ahol megmutatják, hogy hogyan néz ki egy hamis szemüveg, amit javításra vittek be hozzájuk, hiányoznak a szemüvegről a dombornyomott logók, feliratok és a lencseforma sem egyezik az eredetivel. És kétségünk se legyen afelől, hogy minőségben teljesen elmarad egy ilyen szemüveg az eredetitől, nem ugyanazon a soron készülnek, mint az eredeti, mint ahogy a városi legendákban szokták mesélni.
Garantáltan eredeti Rudy Project szemüveget a hazai forgalmazónál és a partnerüzletekben tudsz vásárolni.

Vigyázz a pénzedre!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo