fbpx

Trendelő: 16-18″-os gyerek kerékpárok 4-6 éves kor között

Előző részünkben a legkisebbeknek, a 2-4 éves gyerekeknek ajánlottunk futóbringákat és 12″-os gyerekbringákat, most továbblépünk egy mérettel, és a négy évesnél idősebbeknek kedvezünk. Igen, jól olvasható, nem csak 16″-os, hanem 18″-os bringa is szerepel a bemutatónkban. A 14-es és 18-as bringák elég ritkák itthon, pedig megvan a létjogosultsága a köztes méreteknek!

gyerekbringa

Ha betartottuk a fokozatokat, akkor nagy eséllyel nem lesz szükség a kitámasztókerekekre maximum pár nap erejéig. Természetesen ebben a méretben még nem találunk váltórendszert, és a hátsó fék is kontrás megoldású. Lényeges pont itt is, akárcsak a 12-es gépeknél, hogy ha lehetséges, akkor a gyereket is vigyük el a vásárláskor. Ellenőrizni kell, mennyire lehet leengedni a nyerget, vagy milyen hosszú a felsőcső. Mind a két tulajdonság befolyásolhatja, hogy a gyerekünk már biztonságosan tud-e rajta ülni, vagy esetleg túl nagy még neki. Lássuk hát a hazai ízelítőt! A valós választék természetesen ennek a többszöröse a bringaboltokban, itt azok a gyártók szerepelnek, amelyeknek a forgalmazója be szerette volna mutatni a termékeit nektek.

16″-os gyerek kerékpárok

Alpina Starter

Nagyon menő kinézetű járgány, és hát ebben a korban erre szükség is van, hiszen a gyerekek döntése nagyban függ attól, hogy megvan-e a „szerelem első látásra”. Alacsony az átlépési magassága és a nyereg is rendesen letolható.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Kross Leo és Lilly

A fiú és lány kivitelben egyaránt kapható gép ütős desgin-al készül, a megállásról alumínium V-fékek gondoskodnak. Az acél váz ellenére is 10 kiló alatt maradt a súlyuk, ami dícséretes!

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Neuzer City Cruiser 16

Klasszikus beach cruiser kinézet gyerekekre szabva. Az alacsony átlépési magasságú váz csövei szépen ívelten haladnak egymás mellett. A váz és a villa acélból készül, aminek élettartama örök élet +1 nap.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Puky ZL 16

A Puky ZL-nél a legalacsonyabb nyeregmagasság mindössze 50 cm! Hajlított vázának köszönhetően a felsőcsőhossz is rövidebb, így már a 100 centi magas gyerekek is biztonsággal tudják használni.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Puky ZLX 16

ZLX_16_Alu_racing_orange_bild0_bg1_dyn_bm10

Akinek túlzottan fullos felszereltségű a ZL16-os, vagy netán még könnyebb aluvázas gyerekbringát szeretne 16”-os kerékmérettel, annak itt a ZLX16! 9 kiló alatt marad a súlya, és bizony 3-6 éves életkorban egy kiló ide vagy oda nagyon sokat számít.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Puky ZLX 18

ZLX_18_Alu_schwarz_bild0_bg1_dyn_bm10

Ha könnyű aluvázas gyerekbringát szeretnél 18”-os kerékmérettel, annak itt a ZLX18! 9 kiló alatt marad a súlya még a nagyobb kerékméret ellenére is.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

A következő részben a 20″-os gyerekbringák kerülnek terítékre!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo