fbpx

Szalontay Sándor Top10-ben a Hong-Kong-i világkupán sprintben

A Hong-Kong-i pálya világkupán két top10-es eredményt szereztek a magyar versenyzők, Lovassy Krisztián a Scratch-ben lett 9., míg Szalontay Sándor Sprintben szerzett ugyancsak 9. helyezést.

A Hong-Kong-i világkupával zárul a 2018/2019-es pálya világkupasorozat, melyen Szalontay Sándor és Lovassy Krisztián révén vagyunk érdekeltek. Pályaversenyzőink kitettek magukért, elsőként Lovassy Krisztián ért el top10-es eredményt Scratch-ben, a 9. helyet szerezte meg, ráadásul mindezt úgy, hogy gyakorlatilag nem volt ideje pihenni az Omnium szám után, a két futam között mindösszesen fél óra volt.

Szalontay Sándor Sprintben nyújtott kiemelkedőt, a selejtezőn a 4. helyet szerezte meg, mellyel automatikus részvevője lett a nyolcaddöntőnek, ahol a világsztár Theo Bos-t kapta ellenfélül. Sajnos a papírforma itt beigazolódott, Bos nyerte a párharcukat, így a magyar versenyző búcsúzni kényszerült, viszont a legjobb selejtezőidővel rendelkező volt a kiesők között, így ő lett a 9. Ezzel a győzelmével Szalontay Sándor bebiztosította az indulási jogát a világbajnokságon.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo