fbpx

Radwelt MichiKnopf Szezonkezdő nyílt napok – Óriási bringakínálat a magyar határ mellett

Március 17-én és 18-án Ausztriában a magyar határtól mindössze pár kilométerre nagyszabású kerékpáros nyílt napokat szervez a Radwelt MichiKnopf, ahol a két nap alatt 10 prémium márka 300 elektromos és hagyományos kerékpárt tekinthetnek meg és próbálhatnak ki az érdeklődők.

Másfél hónappal ezelőtt a megújult üzlet megnyitója kapcsán került középpontba a Radwelt MichiKnopf, a magyar határtól csak 15 km-re található mattersburgi kerékpárüzlet, ami óriási hagyományos és elektromos kerékpárválasztékkal rendelkezik, ezúttal pedig szezonkezdő nyílt napokat tartanak, ahol számtalan bringát nézhetnek meg és próbálhatnak ki az érdeklődők a gyerekbringáktól az e-bike-okig.

A nyugat-európai trendekhez hasonlóan a Radwelt MichiKnopf eladásainak 70 %-a már e-bike volt a tavalyi évben, ebből már sejthető, hogy óriási minőségi elektromos kerékpár árukészlettel rendelkezik az üzlet és az eladások mögött komoly szaktudás rejlik. Mivel az üzlet közel található a határhoz ezért magyar eladók is dolgoznak a boltban, így nyelvi akadályokba sem fogunk ütközni, ha a Radwelt MichiKnopfban szeretnénk kerékpárt vásárolni.

A nyílt napokat nem érdemes kihagyni, mert ritkán van lehetőség arra, hogy egy helyen egyszerre ennyi kerékpárt kipróbálhass, közel 300 hagyományos és elektromos kerékpár közül válogathatsz, többek között begördül Mattersburg főterére a KTM kamionja, de ott lesz a Trek, a Mondraker és a Santa Cruz is, a legkisebbeket pedig a Woom tesztpályával várják, elősegítve a tökéletes kerékpárválasztást.

Itt a lehetőség, hogy időben megismerd a 2023-as újdonságokat, hogy még a készletek megcsappanása előtt kiválaszthasd az új kerékpárodat a közelgő szezonra!

Közös bringázás: a szombati napon – rendezvénnyel egyidőben – két kerékpártúrán is részt vehetsz. Az első 10.00 órakor indul a sportosabb országútisok számára, míg 14.00 órától az e-bike tulajdonosokat és trekking bringásokat várják egy a környéket bemutató kb. két órás túrára.
A részvétel ingyenes, jelentkezni pedig itt lehet: www.radwelt.co.at/ausfahrt

 

☝️ AKCIÓK!
A rendezvény mindhárom napján akciós ajánlatokkal várnak mindenkit a készlet erejéig:
• Bemutató-, teszt- és használt kerékpárok kiárusítása
• 50% kedvezmény az akcióban részt vevő bringás ruházatra
• akár -25% raktárkészleten lévő hagyományos- és elektromos kerékpárokra
• akár -25% cipőkre, sisakokra és egyéb kiegészítőkre
👉 Időpont: 2023. március 17-18. (péntek-szombat)
👉 Az üzlet címe: 7210 Mattersburg, Hauptstrasse 1.

⏰Nyitvatartási idő:
Március 17. (péntek) : 09.00-18.00
Március 18. (szombat) : 09.00-17.00

További és részletesebb információk a nyílt napokkal kapcsolatban természetesen magyar nyelven a Radwelt MichiKnopf honlapján és a Facebook oldalán található, vagy bátran keressétek Horváth Csabát csaba@radwelt.co.at email címen vagy a +43 664 2849 555 telefonszámon.

A cikkünk a Radwelt MichiKnopf támogatásával készült.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo