fbpx

Pelikán János 2018-as tervei: UCI versenyeken top 5-be kerülni!

Hazánk egyik legjobb országúti kerékpárosa nagy tervekkel vág neki a 2018-as szezonnak, csapatánál (melynek névadó szponzora megváltozik, BMC-Amplatz helyett My Bike Stevens néven folytatják) is nagyobb szerepet szánnak neki a jövőben, bizonyos versenyeken segítőből előrelép első számú emberré.

A világbajnokságon hosszú szökést bemutató még mindig csak 22 éves versenyzőt arról kérdeztük, hogy miért marad a jelenlegi a csapatánál, mik a céljai a 2018-as szezonra nézve és hogyan áll a felkészüléssel.

“Azért maradok, mert ezt tartottam a legjobb lehetőségnek, illetve jövőre nem csak segítő szerepet szán nekem a csapat, és én is többre számítok magamtól. Célom, hogy eleget tegyek mind a saját, mind a csapat elvárásainak, konkrétabban kategóriás versenyeken szeretnék top5-ben érkezni.
Úgy érzem, jól halad a téli felkészülésem. Motivált vagyok, élvezem az edzéseket. Ennek felettébb örülök, mert tudom, hogy egy jól összerakott tél nagyon sokat számít a szezonban.” – Pelikán János

Pelikán János, Stevens

Az új csapatbringa

Azt is megtudtuk, hogy a jelenleg Horvátországban edzőtáborozó csapat a szezont február második felében horvát és szlovén versenyekkel kezdi.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo