fbpx

Ne maradj le a MedvésTrail MTB Maratonról!

MedvésTrail MTB Maraton és Terepfutó hétvége Somoskőújfaluban, 2023 szeptember 16.-án, szombaton a DT Swiss támogatásával. Csatlakozz az eseményhez és ismerd meg Észak-Nógrád érintetlen szépségét a Karancs-Medves régióban. Igazi MTB életérzés technikás, egynyomsávos ösvényekkel. Családoknak speciális, könnyített pálya. KLND gravel túra. Nevezz most!

A Karancs-Medves térségében megrendezendő 6. MTB Challenge futam zárja a 2023-as sorozatot. Itt kerül kihirdetésre az összetett eredménylista is. Mindenkinek az 5 legjobb verseny eredménye számít majd bele a sorrend végleges kialakításába.

A Trail pálya hossza 33 km, ami több mint 700 szintet tartamaz. Helyi bringás arcokkal és az SHKE egyesülettel együtt alakítottuk ki, így nem okoz majd csalódást az igazi, adrenalindús MTB kerékpározás szerelmeseinek sem. Emellett a nyomvonala érinti a leglátványosabbak és legizgalmasabb részeket a környéken. Nem könnyű, de garantáltan megéri a fáradtságot.

A verseny díjazása sem lesz rossz, minden kategória első 3 helyezettje értékes és hasznos ajándékokban részesül a DT Swiss, a Maxxis, a Motorex és a SwissStop márkák forgalmazója a BoneShaker 2006 Bt. jóvoltából, 1 500 000 Ft összértékben.

A verseny rajt-cél területe a Kakuk Lovasudvarban helyezkedik el, ami a környék egyik legszínvonalasabb rendezvény helyszíne. Nagy parkoló, kulturált szociális blokk, kerékpármosó, fedett lelátó és pihenő terület várja a versenyzőket és érdeklődőket. A kerékpáros- és futó versenyek mellett a családoknak is egész napos programokkal készülünk. A lesz ugrálóvár, kézműves programok gyerekeknek, mini spartan-pálya, büfé hideg és meleg ételekkel, italokkal, amiről a Jack’s Garden gondoskodik.

A környék is bővelkedik látnivalókban: Salgó-vár, Somoskői-vár, Karancs-kilátó, Bányász-múzeum, Macskalyuki-bánya, Novohrad Geopark tanösvények, Középbánya-tó. Így a túrázás szerelmesei sem maradnak program nélkül. Ha még nem jártál erre, le fog esni az állad, hogy milyen szép és bringázható a környék.
Nézd meg a verseny beharangozó videóját!

A kedvezményes előnevezés szeptember 10-én zárul, de a helyszínen is lehet majd nevezni!
Nevezés: https://sportnaptar.hu/dt-swiss-medvestrail-somoskoujfalu-mtb-es-terepfuto-challenge_8E9D5524D5956588

Facebook: https://www.facebook.com/events/2328356270659588/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo