fbpx

MOL Bubi: télen is zöldült Budapest

Egyre több bicikli és töretlen népszerűség – így jellemezhető röviden a megújult MOL Bubi őszi és téli időszaka. Az óév utolsó hónapjaiban is az ügyfelek igényei határozták meg a szolgáltatás fejlesztési irányát.

mol bubi

 

A MOL Bubi májusi megújulása egyértelműen az elmúlt év egyik legnagyobb sikertörténete lett. Nem véletlen, hogy a BKK 2021 végén is azért dolgozott, hogy minél többen választhassák utazásukhoz a budapesti közbringákat.

 

Egyre több biciklire ülhetünk fel

A Budapesti Közlekedési Központ – látva a kerékpárok jelentős kihasználtságát – úgy döntött, hogy 2021 utolsó hónapjaiban a rendszer bővítésére fordítja a legnagyobb figyelmet. Első lépésként október elején ötven új MOL Bubi biciklivel gyarapodott a fővárosi közbringaszolgáltatás flottája, azonban a bővítés itt nem állt le. Alig egy hónappal később további 310 vadonatúj kerékpárral találkozhattak a budapestiek.

A fővárosban utazók jelenleg 158 helyszínen, többek között fontos közlekedési csomópontokban és közösségi közlekedési megállók közelében vehetik fel és adhatják le a MOL Bubi bicikliket. A flottában már összesen 1560 kerékpár szolgálja a budapestiek kényelmét, amelyekkel legfeljebb 10-15 perc alatt bárhová gyorsan el lehet jutni a város belső részein, hosszabb távolságokra pedig a szolgáltatás rugalmasan kombinálható a közösségi közlekedés egyéb eszközeivel.

 

A téli hónapokban sem állt le a MOL Bubi

2021 utolsó hónapjaiban a korábbi évek hasonló időszakánál jóval aktívabbak voltak a MOL Bubit használó városlakók. A késő őszi időszakban, a hűvösebb idő ellenére is a korábbiakhoz képest jóval többen utaztak közbringával a fővárosban. A MOL Bubi eddigi novemberi átlagos forgalmához képest a megújult szolgáltatással 6-szor több utazás történt 2021 novemberében. Sokan felismerték, hogy hideg időben is érdemes a városi kerékpározást választani.

A MOL Bubi 2021 végére a vonzó városi életminőség egyik fontos szimbóluma lett. Ma már a szolgáltatás aktív felhasználói közé tartoznak a Közép-Magyarország régióban dolgozó mentősök, Hollandia magyarországi nagykövete pedig a BKK munkavállalóival és vezérigazgatójával egy közös bubizással demonstrálta, hogy kerékpárral közlekedni egy teljesen megszokott, és élményteli dolog.

A BKK 2022-ben is kiemelten figyel az ügyfelek visszajelzésére és annak megfelelően fejleszti – ha kell tovább bővíti – a szolgáltatást.

Forrás: bkk.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo