fbpx

KLS Smart Telescope minipumpa

A három évtizedes múltra visszatekintő közép-európai Kellys márka 2017-es bicajos kiegészítő-kínálatában a patronos modelltől a műhelypumpáig számos kiváló modell szerepel. A széles palettán a KLS Smart Telescope egy igényesen kialakított minipumpa, magas színvonalú alapanyagokat és harmonikaszerű dugattyúmechanikát alkalmaz.

Az út menti szereléshez tervezett minipumpát a lehető legkevesebbszer szeretnénk használni, akkor viszont feladatát lehetőleg végezze hatékonyan, kezelése pedig legyen praktikus és kényelmes. Az itt szereplő kívánalmaknak a KLS Smart Telescope minipumpa nagyrészt megfelel, funkcióját ellátja, technikai szempontból egyértelműen színvonalas darab.

A tekintélyes hossz mellett a megbízhatóság és a pontos működés érdekében alumínium alapanyagot alkalmaz…

A Smart Telescope használható mind szingó-, mind autószeleppel, az átalakítás egyszerű feladat. A tervezők számos hasznos megoldást alkalmaztak, amelyek növelik a pumpa megbízhatóságát és funkcionalitását. Ilyen például a gumírozott ergonomikus markolat, a szelepcsatlakozást borító gumitömítés, amely megakadályozza a víz behatolását. Így a vázra felszerelve rossz időjárásban sem károsodik az igényesen kialakított belső mechanika. Az alumínium felépítés ugyancsak a hosszú élettartamot szolgálja, a dupla hosszban kihúzható (teleszkóp) dugattyú pedig lehetővé teszi, hogy gyorsabban érjük el a szükséges nyomást.

Hatékonyan pumpálta fel a országúti kereket 5 Bar nyomásra!

A kompakt méret a “teleszkópos” működésnek köszönhetően jelentős dugattyúméretet rejt, a KLS Smart Telescope használata méretéhez képest hatékonynak mondható. A szelepcsatlakozás karral rögzíthető, amely egy erős acélcsapon fordul. A zárás biztos és egyszerű, többé-kevésbé „bombabiztos“.

Kezelése kényelmes

A pumpa relatív rövid, akár még a mezzsebben is elfér (azért vásárláskor próbáljuk ki, kényelmes-e ez a megoldás), emellett biztosító hevederrel kiegészített műanyag konzolos vázrögzítés is jár hozzá. Minőségi konstrukció, a ki-behúzásnál pedig egyértelműen érezni az igényes mechanika előnyeit. Ennek köszönhetően országúti kerékpárokhoz is ajánlható, hisz a fokozott hatékonyság megfelelő nyomást tesz lehetővé. A KLS Smart Telescope beszerzésével nyugodt lélekkel ülhetünk bicajra, hisz ha szükség lesz rá, a pumpa megbízhatóan látja el feladatát.

A szelepcsatlakozás tömített

Jellemzők:
teleszkópos dugattyúmechanikát kínáló minipumpa
erős és könnyű ötvözött alumíniumtest
finom dugattyúmozgás
dupla hosszban kihúzható dugattyú
ergonomikus gumírozott markolat
csapos karral zárható szelepcsatlakozás
Presta (szingó) és Schrader (autós) szeleppel kompatibilis
konzolos vázrögzítés biztosító hevederrel

Hossz: 205/435 mm
Tömeg: 113 g
Felszerelhetőség: konzol (tartozék)

Értékelés
Hatékonyság: 3
Praktikus használat: 3
Minőség: 3
Ár/érték: 3

Ajánlott fogyasztói ár: 4090 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Egyértelműen érezni az igényes mechanika előnyeit.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo