fbpx

Készülj fel a rossz időre, vegyél időben görgőt! – Akciós Tacx görgők!

Bár még többnyire 10 fok fölött van napközben a hőmérséklet, de a rövidülő nappalok miatt egyre kevesebbet tudunk kimenni normális körülmények között bringázni és bármikor beköszönhet a fagy közeli időjárás, ami sokunkat eltántorít a kültéri kerékpározástól. Ha szeretnénk télen is bringázni – netalán komolyabban készülünk a következő szezonra – akkor a meleg szobában is van rá lehetőségünk görgőt használva, sőt az okosgörgők elterjedésével akár versenyezhetünk is a kedvenc útvonalainkon a barátainkkal. Érdemes időben beszerezni a görgőt, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen megvenni, ráadásul most a Tacx görgőket akciósan megvásárolhatjuk.

Lassan véget ér az enyhe őszi időjárás és beköszönt a hideg, még 1-2 hét és számolni kell a fagyokkal, ráadásul ehhez még hozzájönnek a rövid nappalok, gyakorlatilag a munkaidőn kívül már csak a sötét órák maradnak számunkra, így nem biztos, hogy szívesen kimegyünk kerékpározni, legalábbis nem feltétlenül lesz kellemes élmény a kint eltöltött idő. Szerencsére a görgők fejlődésével a téli időszakban a meleg szobában komfortos körülmények között tudunk bringázni, sőt a virtuális térben átélhetjük a kinti kerékpározás élményeit. Ha pedig tervszerűen edzünk, akkor ezen az éghajlaton gyakorlatilag kötelező a görgő, mert sok edzést csak ezen az eszközön tudunk hatékonyan elvégezni.

Nem árt előre gondolkodni, mert lehet már csak pár napunk van hátra az enyhe időből és a következő hétvégén csak elázni, szétfagyni tudunk kimenni kerékpárral,  jó ha ilyenkor rendelkezünk egy görgővel, amire felülhetünk a nem túl barátságos időjárásban. Persze sokan csak az első negatív tapasztalat után jövünk rá, hogy nem volt a legjobb döntés hideg, esős időben kimenni bringázni és csak utána kezdünk görgőt keresni, de ha mi nem ez a típus vagyunk és szeretünk előre tervezni akkor most akciósan tudunk Tacx görgőket venni.

Milyen görgőt válasszunk? – Tacx görgők: szabadgörgőktől a profi okosgörgőkig

A Tacx többféle görgők kínál, a kinti kerékpározást minden téren szimuláló okosgörgőtől a klasszikus szabadgörgőig mindent megtalálunk a görgőspecialista gyártó palettáján, így mindenki az ízlésének és a pénztárcájának megfelelően választhat magának görgőt. A korábbi cikkünket a Tacx görgőkről ide kattintva találjátok. És fontos megemlíteni, hogy a Tacx már néhány éve a Garmin csoport tagja, így az okos eszközei a Garmin készülékekkel tökéletes összhangban működnek.

Az akciós Tacx görgőkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo