fbpx

Gepida MTB Pro fejvédő

2023-ban öt kedvező árú sisakot is kínál a Gepida, melyek a kerékpározás igényeinek döntő hányadát lefedik. A most bemutatott “MTB Pro” fejvédőmodell neve kicsit megtévesztő, mert formája, kialakítása alapján országúti felhasználásra is tökéletes választás. Mérsékelt árfekvésben kínál meglepően alacsony tömeget és számos fejlett technikai megoldást, igazi ár-érték bajnok fejvédő!

Habár ára töredéke a külföldi márkák által kínált sisakoknak, az MTB Pro  “fantázianévre” hallgató modell technikai színvonalára nem lehet csak úgy legyinteni! In-Mold szerkezetének köszönhetően erős, strapabíró és egyben könnyű, a Gepida fejlesztők által megálmodott MTB Pro modell M-méretben mindössze 210 grammot nyom a mérlegen, sok drága sisakot viselőnek még a lélegzete is elakad. Mindemellett a barátságos árcédula már tényleg csak hab a tortán!

A Gepida MTB Pro esetében univerzális felhasználásra tervezett, sportos, divatos bukósisakmodellről van szó, amely az optimális szellőzés érdekében 24 darab nagy méretű, pontosan megtervezett nyílással rendelkezik. Így a sisak bőséges légáramlást biztosít, hosszú túrákon is kellemes viselet. A kényelmet a fejvédő belsejében elhelyezett antibakteriális szivacsozása teszi teljessé, amely egyben elvezeti az izzadságot, anyaga gyorsan szárad, kivehető, cserélhető, illetve mosható is. A fejvédőben található szivacsozásban egy beépített rovarháló van, mely megvédi fejünket a darazsaktól, méhektől és egyéb csípős szárnyas rovaroktól, de jár hozzá egy tartalék szivacsozás is, amiben nincs rovarháló azoknak, akik nem igénylik ezt. Jár hozzá egy napellenző is, amit az erős fényű napokon ízléstől függően feltehetünk. Ezután a sisakviselet ellen nem lehet kifogás sem a meleg időjárás, sem a kényelmetlenség!

A technikai tudás méltó a Gepida márkanévhez, ebben szerepet kap a könnyen, egy kézzel kezelhető a fejkörméret-állító gomb, a precíz tartástért felelő mikrometrikus csat és a korszerű racsnis állítórendszer, melynek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a sisak a fej formájához. A pántok igényes csatokon keresztül könnyedén személyre szabhatók és az állpánton pedig tépőzáras szivacsozás védi bőrünket a lobogó pánttól.

Bukósisakra ritkán van szükség, de akkor életet menthet! A kerékpározáshoz sisakra mindenképpen szükség van, még hétvégi kiruccanásokra, városi bringázásokra se induljunk fejvédő híján. Persze tudjuk jól, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy 50-100 ezer forintot adjon ki a kerékpáros fejvédőre. A Gepida is tisztában van ezzel, így az MTB Pro modell “személyében” olyan sisakot kínál, amely nem egészen 20 000 forintért tanúsítványokkal hitelesített védelmet, kényelmet, egyszerű kezelést, alacsony tömeget, és nem utolsósorban tetszetős megjelenést biztosít.

A Gepida MTB Pro sisakmodell két méretben és három színben kapható, így kerékpárod vagy ruházatod megjelenésével is harmonizálható. A visszafogott színeket kedvelők fogják igazán szeretni. Nevében ellentétben az országúton kerékpározók vagy a gravel bringások számára is kiváló választást jelenthet, lévén sild nélkül is használható, rendkívül könnyű, hatékony szellőzést biztosít, továbbá formája is határozottan dinamikus!

Ajánlott fogyasztói ár: 19 800 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo