fbpx

Francia győzelem Kőbányán!

A francia Bouagila Walid győzelmével ért véget a nyolcadik alkalommal megrendezett föld alatti kerékpárverseny, a MOFÉM Underworld Kupa master 1-es korosztályának versenye.

Az augusztus 12-én, szombaton, a Merkapt Sportközpontban megrendezésre kerülő MOFÉM Underworld Kupán több mint 200-an álltak rajthoz a nap folyamán elrajtoló öt futam valamelyikében. Szerencsére a beígért felhőszakadás elmaradt és a szélvihar sem söpörte el a rendezvényt, így izgalmas csatákat láthatott a kilátogató közönség. A kőbányai pincerendszerbe vezető versenypálya komoly kihívásokat támaszt a bringásokkal szemben, azonban a kisebb esésektől eltekintve mindenki ép bőrrel megúszta a kalandot.

A felnőtt nők között Eindlein Viktória, a master 1-es hölgyek versenyében Hudák Szilvia (Merkapt SE) az U19-es fiúk csatájában pedig Sylvester Balázs (Femat-ZKSE) győzött. A felnőtt férfiak versenyében Palumby Zsombor (Waberer’s evopro MTB Team) volt a legjobb, a master 2-ben Fésűs László (Meditech SC) aratott rajt-cél győzelmet, míg a master 3-as korosztályban Dr. Erős Károly diadalmaskodott.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo