fbpx

Félig Maradona mezében versenyez a Tinkoff csapat!

Példátlan gesztust tesz a holnap rajtoló Dubai Tour-on a Tinkoff csapat: minden idők egyik legjobb labdarúgója, Diego Armando Maradona tiszteletére “félig” az egykori Nápoly-mezt öltik majd magukra.

galeria-de-fotos-tinkoff-rinde-homenaje-a-maradona-001

Az argentin futballsztár mostanság a kiemelt kategóriás Dubai Tour-t is rendező Dubai Sports Council nagykövete, s mint ilyen természetesen a kerékpáros körverseny fényét is emeli. Az orosz milliárdos, a WorldTour-csapat tulajdonosa, Oleg Tinkov a bringa mellett a profi boxot és természetesen a jó focit is szereti, s Maradona pályafutása elismeréséül nem mindennapi, mondhatni példátlan gesztust választott.

54812af2-ead2-4e4f-a2d9-2e3f6c60b60c

A Tinkoff csapat egy félig a saját, félig Maradona 1987-es Nápoly-mezét egyesítő trikóban indul majd a Dubai Tour-on, az argentin zseni ebben az évben nyerte első bajnoki címét a Serie A-ban. Maradona természetesen a ma esti szabadtéri csapatbemutatón is jelen volt a Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina díszletei között, ahol megadták a módját az ünneplésnek.

Előzetes információk a holnap rajtoló Dubai Tour-ról: https://bikemag.hu/magazin/hirek/sprinthaboru-a-burdzs-kalifa-toveben

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo