fbpx

Fejes tovább remekel a Szerb Körversenyen

A Szerb Körverseny királyetapján a magyar időfutambajnok Fejes Gábor ismét a spiccen, a hetedik helyen érkezett, s ezzel összetettben is feljött ugyancsak a hetedik – UCI-pontszerző  – helyre.

A Bajine Pasta és Pale közötti 172 kilométeres etapon ezer méter fölötti emelkedők szaggatták a mezőnyt, s a tegnapi naphoz hasonlóan egy tízfős élboly alakult ki a végére, akik közül a győzelmet szólóban az olasz Fortunato Balliani szerezte meg.

A Bianchi Regional mix csapat színeiben induló Bátorfi AKTK-s versenyző a Ballianit követő üldözőbolyban ért célba, olyan erős mezőnyben, ahol többek között a Christina Watches menőit, például a dán Michael Rasmussent is megelőzte. A magyar mix csapat többi versenyzője, Kiss Gergely, Vígh Zoltán, Solymosi Márton, Ivanics Gergely és Bischof Bálint a fél óra hátránnyal befutó sorban érkezett. A vasárnap véget érő UCI 2.2 kategóriás viadalból még két sík szakasz van hátra, vagyis Fejes jó eséllyel végezhet ranglista pontszerző helyen.

A 4. szakasz eredménye:
1. Balliani Fortunato PPO 4 h 40 ‘ 59 ”
2. Rudaskov Sergei TIK +09 ”
3. Schumacher Stefan CWO +09 ”
4. Walczak Damian BDC +09 ”
5. Foliforov Alexander * TIK +09 ”
6. Prishpetnyy Alexander TIK +09 ”
7. Fejes Gabor BIA +09 ”
8. Padour Frantisek WHI +09 ”
9. Hudecek Jiri WHI +09 ”
10. Paulus Daniel * RAD +09 ”

Az összetett állás:
1. Schumacher Stefan CWO 13h 40′ 47”
2. Rudaskov Sergei TIK +19”
3. Jonge Maarten De CCN +33”
4. Kvasina Matija TCT +33”
5. Prishpetnyy Alexander TIK +33”
6. Foliforov Alexander TIK +33”
7. Fejes Gabor BIA +33”
8. Rasmussen Michael CWO +01′ 02”
9. Balliani Fortunato PPO +01′ 10”
10. Sayar Mustafa TNT +01′ 10”

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért, tovább lépve elfogadod a cookie-k használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért, tovább lépve elfogadod a cookie-k használatát. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.