fbpx

Elindult a McDonald’s BringaMánia honlap

A McDonald’s BringaMánia programhoz kapcsolódóan januárban elindult a www.bringamania.hu honlap, amely amellett, hogy a kerékpározással kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazza a hazai bringás társadalom számára, azoknak is érdekes olvasnivalót kínál, akik nem bicikliznek rendszeresen.

McDonald’s BringaMánia

McDonald’s BringaMánia

Hogyan lehet a legbiztonságosabban közlekedni a városban két keréken? Hol van a legközelebbi biciklis bolt vagy éppen szerviz? Milyen újdonságok, események, hírek vannak a bringások világában? A www.bringamania.hu honlapon januártól folyamatosan frissülnek az érdekességek.

A 2010 nyarán debütált McDonald’s BringaMánia program legfőbb célja, hogy minél többen pattanjanak nyeregbe úgy, hogy a biztonságos biciklizés alapjainak megismerésével balesetmentesen tekerhessenek a városi forgalomban és a vidéki túrákon egyaránt. Ehhez kapcsolódóan indult el a BringaMánia honlap, ahol az aktuális hírek, a felszerelések, az oktatás, a szakágak, a boltok, szervizek menüpontokban minden hasznos és érdekes információt megkaphatnak a bringások.

Csakúgy, mint a programsorozaton belül, a honlapon is kiemelt téma a biztonságos, kulturált, KRESZ-nek megfelelő kerékpározás. Az olvasók hétről hétre sok-sok praktikus tanácsot kaphatnak az útvonalra, öltözetre, felszerelésre, balesetmentes közlekedésre vonatkozóan, és természetesen értesülhetnek a legfrissebb bringás eseményekről is.

A tavalyi McDonald’s BringaMánia felmérésben megkérdezettek egyetértettek abban, hogy szükség van egy olyan programra, mely összefogja a hazai biciklis társadalmat, kedvet csinál a még nem biciklizőknek, és segíti őket a bringakultúra elsajátításában. A legnagyobb hazai gyorsétteremlánc ezt az űrt kívánja betölteni a McDonald’s BringaMánia programmal, és a hozzá kapcsolódó www.bringamania.hu honlappal.

Forrás: Bringamánia sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo