fbpx

BringaMánia finálé Győrben!

2010. október 2-án Győrben kerül sor a McDonald’s BringaMánia nagyszabású kerékpáros rendezvénysorozat idei utolsó felvonására, melynek a Barátság Sportpark ad otthont, az Ifjúság körúton.

A McDonald’s BringaMánia Park keretein belül a már-már szokásosnak mondható sokféle program várja a kilátogató bringásokat, aktívan kikapcsolódhat az egész család, nagyszerű hangulatban, amiről a látványos bemutatók is gondoskodnak!

A Győri McDonald’s Bringamánia Park programja:

Időpont: 2010. október 2., szombat
Helyszín: Barátság Sportpark – Győr, Ifjúság körút

Részletes program:
Gizmo-show – 8:45-9:15
Ügyességi pálya 2-12 éves korig – 11:30-13:30
Triálbemutató – 12:00-12:30
Bringapóló bemutató – 13:00-13:30
Díjátadó és sorsolás – 14:30-15:00

BringaMánia ügyességi pálya és verseny

Az izgalmas ügyességi-közlekedésbiztonsági pályán a gyerkőcök játszva tanulják meg a biztonságos biciklizés alapjait. A felvigyázók segítik, figyelik a gyerekek minden mozdulatát. De nem csak gyakorolni lehet, hanem akár versenyezni is!  A McDonald’s BringaMánia pályán megrendezett versenyen nem a gyorsaság, hanem az ügyesség és a pontosság számít. Gyere, próbáld ki és nyerj értékes ajándékokat! A BringaMánia ügyességi pályát a gyerekek idén már kipróbálhatták Debrecenben, Zalakaroson és Budapesten is.

McDonald’s BringaMánia – ügyességi pálya és verseny

McDonald’s BringaMánia – ügyességi pálya és verseny

Gizmo Freestyle bemutató

Nagy „Gizmo” Attila – a hazai freestyle koronázatlan királya – és barátai hatalmas ugrások közepette, látványos kerékpáros freestyle show bemutatóval kápráztatják el a közönséget.

McDonald’s BringaMánia Gizmo-show

McDonald’s BringaMánia Gizmo-show

Bringapóló mérkőzés

Ezt XX. század elején keletkezett sportágat egy Európában kóborló kanadai biciklis és egy valamikor Budapesten is dolgozó portugál kerékpáros futár honosította meg idehaza ismét. Ők szervezték az első mérkőzést néhány évvel ezelőtt. Először partvisnyélre szerelt PVC-cső-darabokból eszkábáltak maguknak ütőt, majd síbotokból átalakított vagy faágakból készített pólóütők is feltűntek. Mostanra eljutottunk oda, hogy világbajnoki és európabajnoki résztvevők lettek a magyar pólósok. Ezen a napon megismerkedhet mindenki ezzel a sportággal, ahol a legjobb győri csapat is pályára gurul.

McDonald’s BringaMánia - bringapóló

McDonald’s BringaMánia - bringapóló

Triálbemutató

A Triál a bringázás egy különleges, extrém szakága. A triál szerelmeseinek különféle épített akadályokon kell egyensúlyozni, ugrani, úgy, hogy a kerékpáros lába ne lépjen le a pedálról. Most Győrben megismerkedhettek ezzel a sporttal egy látványos bemutatón keresztül.

McDonald’s BringaMánia - triálbemutató

McDonald’s BringaMánia - triálbemutató

Forrás és fotó: McDonald’s BringaMánia sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo