fbpx

BMX Freestyle applikáció és felmérés

Pár napja jelent meg a UCI BMX Freestyle App, mely Androidra és iOS-re letölthető BMX-es alkalmazás. OKÉ, DE MIRE JÓ? Fent a videóra kattintva maga Ryan Nyquist magyarázza el, hogy miért is hasznos ez a program:Olyan mint egy BMX-es instagram, néhány extrával:

[list type=”check”]

  • Böngészni tudsz külföldi és hazai bmx-esek videói közt, láthatod, hogy egy veled egy korú, hasonló stílusú rider milyen trükköket tud 8000km-el arrébb.
  • Értékelheted mások videóját, így visszajelzést kapnak a trükkjeikről, ugyanígy téged is pontozhatnak, ami segít a fejlődésben.
  • A pontok alapján a rendszer elhelyez az összesített vagy bizonyos szempontok (pl lakhely) szerinti ranglistán, így tudod magad hasonlítani másokhoz. Érdemes olyanokhoz mérni magad, akik hasonló körülmények között gyakorolnak!
  • Videóiddal nevezhetsz különböző jam-ekre és versenyekre, melyet profi UCI bírók értékelnek.

[/list]

Az alábbi linkekre kattintva letölthető az UCI BMX Freestyle applikáció!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionicframework.freestyle649648

https://itunes.apple.com/hu/app/uci-bmx-freestyle/id1087417307

 

BMX Freestyle felmérés

BMX Freestyle világkupa sorozat, világbajnokság, olimpia. Hirtelen és nagyot ugrott a freestyle nemzetközi szinten, és itthon is úgy fest, hogy fejlődésnek indul a sport. Összegyűjtjük a hazai BMX-ezéssel foglalkozó Egyesületeket, csapatokat, crew-kat, hogy teljes képet kapjunk arról, hol milyen sportélet van országos szinten.

Az űrlap ide kattintva tölthető ki!

(Forrás: Bringasport.hu)

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások